Burs için taahhütname onayı verdim, bundan sonra ne olucak ?

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
e-devletten burs başvurusu yaptım ve direkt burs olarak sonuçlandı. Taahhütname onayıda verdim ve e devletin sayfasında:
"Bankkart Genç kartınız beyan adresinize kurye ile gönderilecek ve Bankamız yeni müşterisi iseniz imza örneğiniz alınarak yalnızca tarafınıza teslim edilecektir." yazıyor (copy paste attım sitede yazım hatası var). Ben bu gönderiyi nasıl takip edebilirim veya edebilir miyim? Başvuru yaparken adıma hesap açılacağına dair bir şeyler okumuştum ben mi açmalıyım yoksa onlar mı benim adıma açıcak? Bu sistemler nasıl işler hiç bilmiyorum internette aradığımdada pek bilgi bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

e-devletten burs başvurusu yaptım ve direkt burs olarak sonuçlandı. Taahhütname onayıda verdim ve e devletin sayfasında:
"Bankkart Genç kartınız beyan adresinize kurye ile gönderilecek ve Bankamız yeni müşterisi iseniz imza örneğiniz alınarak yalnızca tarafınıza teslim edilecektir." yazıyor (copy paste attım sitede yazım hatası var). Ben bu gönderiyi nasıl takip edebilirim veya edebilir miyim? Başvuru yaparken adıma hesap açılacağına dair bir şeyler okumuştum ben mi açmalıyım yoksa onlar mı benim adıma açıcak? Bu sistemler nasıl işler hiç bilmiyorum internette aradığımdada pek bilgi bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
genelde sizin için açıyorlar ziraat hesabını,kartınızıda ordan takip ediyorsunuz. Bu arada tahütname kısmında 1tl ödenmesi gerekiyor yazıyordu,onu ödemiyoruz değilmi?çünkü hiçbiryerde ödeme kısmını bulamadım.

Kart basılınca size kargo mesajı gelecek zaten, kart sadece size teslim ediliyor. Ondan sonra ziraat mobili falan kurar aktif edersiniz, adınıza devlet hesap açıyor zaten, burs dönemi başlayınca ilk ay geciken aylarla beraber toplam burs ödemeniz yapılıyor, sonrasında her ay normal burs paranız yatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,933
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri