Neler Yeni

Bursluluk parası ile pc toplanır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kartal Kartal
Aylık 2k bursluluk parası geliyor. yaza kadar 5 ay biriktirsem üzerine de bi 5 10k eklesem yazın pc toplanır mı? Sürekli zam geldiği için atıyorum 1.ay anakart 2-3. ay işlemci gibi her ay para biriktirdikçe toplamak daha mı iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Alperen Yılmaz
Aylık 2k bursluluk parası geliyor. yaza kadar 5 ay biriktirsem üzerine de bi 5 10k eklesem yazın pc toplanır mı? Sürekli zam geldiği için atıyorum 1.ay anakart 2-3. ay işlemci gibi her ay para biriktirdikçe toplamak daha mı iyi olur
Anakart kasa ve psu ram sıfır cpu gpu hdd ssd ikinci el
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart kasa ve psu ram sıfır cpu gpu hdd ssd ikinci el
Bu şekil yaparsan daha iyi olur bence

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,408
İsim
Lokman Doğan
Ne bursu gsb ise 3k oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
Taksit ile alman daha mantıklı değil mi? Ben olsam böyle bir sisteme taksit yapardım daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
hazır sistem almak yerine elime para geçikce parçaları toplasam
O da olabilir tabii ki neden olmasın işlemci , kasa , ekran , anakart bunlar 2.el olarak aldığında bozuk çıkması nispeten daha düşük ürünler , para biriktirirken şehrinde uygun olanları kovalamaya bak parça parça alırsın zamanla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer parçaları da internette akakçe aracılığıyla takip listene ekle fiyatları düştükçe satın al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,446
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom