Neler Yeni

Bursluluk sınavına kayıt oldum ama girmek istemiyorum.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Ben bu yıl için bursluluk sınavına kayıt oldum ama girmek istemiyorum. Geçen senede kayıt olmuştum coronodan dolayı ailem sınava girmemi istemedi. Fakat bu yılda girmezsem bir şey olur mu yani ceza fln. yer miyim. Girmek istememe nedenim konuları unutmam. Okullar kapanalı 3 ay oldu ve beni sınava sokacaklar. Konuları hiç hatırlamıyorum.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Gitmezsen bir şey olmaz ancak gitmeni şiddetle tavsiye ederim. Şurada 10 gün falan kaldı sanırım, konuları üstünkörü tekrar edip git. Hiç yoktan zevkine soru sallar çıkarsın. Bu sınavı ne kadar erken kazanırsan o kadar iyi.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gitmezsen bir şey olmaz ancak gitmeni şiddetle tavsiye ederim. Şurada 10 gün falan kaldı sanırım, konuları üstünkörü tekrar edip git. Hiç yoktan zevkine soru sallar çıkarsın. Bu sınavı ne kadar erken kazanırsan o kadar iyi.
5 gün kaldı :(

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedense zevkine bile soru sallasam kendimi suçlu hissediyorum. Depresyona giriyorum bu tür şeylerde.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
duyar kasıyor vs demeyin ama o bursa o kadar çok ihtiyacı olupta giremeyen insan var ki, o sınava ne yap ne et gir bence.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba. Ben bu yıl için bursluluk sınavına kayıt oldum ama girmek istemiyorum. Geçen senede kayıt olmuştum coronodan dolayı ailem sınava girmemi istemedi. Fakat bu yılda girmezsem bir şey olur mu yani ceza fln. yer miyim. Girmek istememe nedenim konuları unutmam. Okullar kapanalı 3 ay oldu ve beni sınava sokacaklar. Konuları hiç hatırlamıyorum.
Yo hiç bir şey olmuyor.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Olsun fark etmez.
Nedense zevkine bile soru sallasam kendimi suçlu hissediyorum. Depresyona giriyorum bu tür şeylerde.
Kimse bu sınav için seni herhangi bir şeyle sorumlu tutmayacak. Omuzunda gereksiz bir yük hissetme. Sınava hazırlıksız girdiğin için sınavı kazanmasan bile en kötü senin için bir sınav deneyimi olur. Dediğim gibi kesin gir derim yani ben.

Dolar

80+ Silver
Bende girmeyeceğim çünkü hiç çalışmadım

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
dostum en azından gir şansını dene yani sana ne zararı olabilir ki
üstünkörü çalış şansını dene derim

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şansını dene hocam bir şey kaybetmezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,215