Neler Yeni

Bursluluk sınavına kayıt oldum ama girmek istemiyorum.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506
Arkadaşlar merhaba. Ben bu yıl için bursluluk sınavına kayıt oldum ama girmek istemiyorum. Geçen senede kayıt olmuştum coronodan dolayı ailem sınava girmemi istemedi. Fakat bu yılda girmezsem bir şey olur mu yani ceza fln. yer miyim. Girmek istememe nedenim konuları unutmam. Okullar kapanalı 3 ay oldu ve beni sınava sokacaklar. Konuları hiç hatırlamıyorum.

Gitmezsen bir şey olmaz ancak gitmeni şiddetle tavsiye ederim. Şurada 10 gün falan kaldı sanırım, konuları üstünkörü tekrar edip git. Hiç yoktan zevkine soru sallar çıkarsın. Bu sınavı ne kadar erken kazanırsan o kadar iyi.

Gitmezsen bir şey olmaz ancak gitmeni şiddetle tavsiye ederim. Şurada 10 gün falan kaldı sanırım, konuları üstünkörü tekrar edip git. Hiç yoktan zevkine soru sallar çıkarsın. Bu sınavı ne kadar erken kazanırsan o kadar iyi.
5 gün kaldı :(

Nedense zevkine bile soru sallasam kendimi suçlu hissediyorum. Depresyona giriyorum bu tür şeylerde.

duyar kasıyor vs demeyin ama o bursa o kadar çok ihtiyacı olupta giremeyen insan var ki, o sınava ne yap ne et gir bence.

Arkadaşlar merhaba. Ben bu yıl için bursluluk sınavına kayıt oldum ama girmek istemiyorum. Geçen senede kayıt olmuştum coronodan dolayı ailem sınava girmemi istemedi. Fakat bu yılda girmezsem bir şey olur mu yani ceza fln. yer miyim. Girmek istememe nedenim konuları unutmam. Okullar kapanalı 3 ay oldu ve beni sınava sokacaklar. Konuları hiç hatırlamıyorum.
Yo hiç bir şey olmuyor.

Olsun fark etmez.
Nedense zevkine bile soru sallasam kendimi suçlu hissediyorum. Depresyona giriyorum bu tür şeylerde.
Kimse bu sınav için seni herhangi bir şeyle sorumlu tutmayacak. Omuzunda gereksiz bir yük hissetme. Sınava hazırlıksız girdiğin için sınavı kazanmasan bile en kötü senin için bir sınav deneyimi olur. Dediğim gibi kesin gir derim yani ben.

Bende girmeyeceğim çünkü hiç çalışmadım

dostum en azından gir şansını dene yani sana ne zararı olabilir ki
üstünkörü çalış şansını dene derim

Şansını dene hocam bir şey kaybetmezsin

Geri