sınav kolay fazla zor değilMatematik eksiklerini kapatmak için Rehber Matematik kanalını öneririm.
benim da sistemim olacak ve babam onu satacaksınavı kazanamazsam
babam aldığım da 2 sistemi satabilirim filan dedi
en üzücüsü
görcez bakalım ben yine çalışmam gerçi de en yüksek puan kaç ve aylık para almamız için kaç puan yapmamız gerekiyor ben hiçbir şey okumadım bursluluk sınavı hakkında
ama derimbenim da sistemim olacak ve babam onu satacak
kan çıkar yeminle
gerçekten üzücü ve çıldırtıcı![]()
Yani başarılar diliyorum matematik için önerim bu sanasınav kolay fazla zor değil
ama süre de fazla değil
460 alman gerekiyor en azgörcez bakalım ben yine çalışmam gerçi de en yüksek puan kaç ve aylık para almamız için kaç puan yapmamız gerekiyor ben hiçbir şey okumadım bursluluk sınavı hakkında
Belli olmazÜzülerek söylüyorum ama 6 günde bir şey kazanamazsın. Zaten yeteri kadar çalışmamışsın ama moralini bozma elinden geleni yap.
]görcez bakalım ben yine çalışmam gerçi de en yüksek puan kaç ve aylık para almamız için kaç puan yapmamız gerekiyor ben hiçbir şey okumadım bursluluk sınavı hakkında
baban ve sen anlaşırkenama derim
render için aldım filan
o zaman sıkıntı çözülür![]()
biraz çalıştım klonu tekrarıÜzülerek söylüyorum ama 6 günde bir şey kazanamazsın. Zaten yeteri kadar çalışmamışsın ama moralini bozma elinden geleni yap.
işte biraz tekrar yaptımda8.sınıf konularını unuttuysan zor ama bursluluk sınavları çok zor olmuyor.
bende bu sene 9'a geçtim hergün 1 genel deneme ve tekrar yapıyorum.biraz çalıştım klonu tekrarı
ama 6 günde ne yapabilirim
az test ve biraz tonguç konu tekrarı yaptım
işte biraz tekrar yaptımda
çok test çözmedim
Son 2 hafta mı başladın ?1 haftadan az kaldı
bazılarını tonguçtan tekrar ettim
biraz geçmiş sorulara baktım
tüm dersler bitmedi
Sizce kazanma olasılığım varmıdır?
Çok çalışmak istemiyorum zaten tam manasıyla son 2 hafta başladım