Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
O kadar ucuz mu ya? Ben 20-25 den başlıyor sanıyordum.10-15 civarı ortalama bir fiyat çıkartırlar kişi başı.
O kadar ucuz mu ya? Ben 20-25 den başlıyor sanıyordum.10-15 civarı ortalama bir fiyat çıkartırlar kişi başı.
Senin beynin yokBu ülkenin gelişmeme sebeplerinin birçoğundan sadece biri.
Lan ne ne alaka arkadaşı burnunu yaptırmak isterse bu adamın nerden aklına gelsin de foruma böyle bir soru yazsın öteden gelen bir alışkanlık bu kuzenim yazmış misali her şeyi başkasına üzerinden soru soran adamlar bunlarolum ne alaka lan KQMSOQMSKQM
Bidi bidi yapmaboşver kral çok insan var nirvana yaşıyor arkadaşımız.Sen sorunu sor gec baktın cevap veriyor boşver sen onu
Lan ne ne alaka arkadaşı burnunu yaptırmak isterse bu adamın nerden aklına gelsin de foruma böyle bir soru yazsın öteden gelen bir alışkanlık bu kuzenim yazmış misali her şeyi başkasına üzerinden soru soran adamlar bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bidi bidi yapma
Boş yapma ergenAcilen doktora gitmen lazım.
Yaptırdıgın yere göre değişiyor. Ama minimum 10 k yı gözden çıkarmak gerekiyorO kadar ucuz mu ya? Ben 20-25 den başlıyor sanıyordum.
Bu seni alakadar eder mi ? İster arkadası için konuyu açar ister kendisi için. SANANE KARDEŞİM SANANEGünde 10 tane arkadaşım şunu almak istiyor arkadaşım şunu yapmak istiyor şu bu mesajları görüyorum bu arkadaşlarınizin düşünme yeteneği teknolojiden haberi yokmu arkadaşım
Sus lan sen işine bakBu seni alakadar eder mi ? İster arkadası için konuyu açar ister kendisi için. SANANE KARDEŞİM SANANE
Kanka benim burnum kemersiz , ne kalkık ne inik dümdüz bir burun , estetiklik bir durumu yok Allah'a şükür , Benim kuzenim ve arkadaşım 3 kişilik arkadaş grubuyuz o ikisi yaptırmak istiyor ama kesin değil tabi aramızda muhabbetini döndürdük bende foruma sorayım dedim , birde tekrardan altını çiziyorum Hadi benim burnum Gargamel burnu olsun bunda utanacağım bir şey yok rahatlıkla söylerim kaldı ki hem beni tanımıyorsunuz hiç görmediniz adımı bile bilmiyorsunuz Söylesem bile nerem eksilecek sankiHocam sorması ayıp gerçekten merak ettim burnunuz kemerli mi