SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 881
seher yıldız ile imparator alboşa para tuzağı bence bunlar parada kazandırmayın bu adama bence
seher yıldız ile imparator alboşa para tuzağı bence bunlar parada kazandırmayın bu adama bence
yok gitsin calvin klein alsın veya tommy alsın 150tl tanesi mis gibi don şeklimizde oluyor bide gozukcek diyede cekinmiyoz açıyoruz uluortaseher yıldız ile imparator al![]()
istersen çelik don olsun lisede tahtaya kalkarken iş bitiriryok gitsin calvin klein alsın veya tommy alsın 150tl tanesi mis gibi don şeklimizde oluyor bide gozukcek diyede cekinmiyoz açıyoruz uluorta
Don giymemek icin direkt okula deniz sortuyla gitsek nasıl oluristersen çelik don olsun lisede tahtaya kalkarken iş bitirir![]()
![]()
![]()
Farketemez dolanır , ağa yakalanmış balık gibi olurDon giymemek icin direkt okula deniz sortuyla gitsek nasıl olur
Yemek yemem gerekirse ahmet abime atarimboşa para tuzağı bence bunlar parada kazandırmayın bu adama bence
ahmet abinde 3 katlı vilasından osururken senin ismini okur sende havalara ucarsın o hissin yerini hicbirsey alamaz demiYemek yemem gerekirse ahmet abime atarim
Yok asla alamaz bu ay kıyafet almak yerine ona attım umarim 4 katli villaya geçerahmet abinde 3 katlı vilasından osururken senin ismini okur sende havalara ucarsın o hissin yerini hicbirsey alamaz demi
aljdfbalfjajfaljdfb ahmet abinin osurugu nasıl kokuyor biliyonmu sindirim sorunları varda sana koymaz gibiYok asla alamaz bu ay kıyafet almak yerine ona attım umarim 4 katli villaya geçer
ahmet abim yayın sartlarından oturu bitap dusmus koltuktaYok asla alamaz bu ay kıyafet almak yerine ona attım umarim 4 katli villaya geçer
bu olaydaki engelli arkadaş jahreinin yakın arkadaşı hatta kanalında mod makara yapıyor çocuk rahatsız olmadığını belirtti açıklaması var olayları araştırmadan her önünüze gelene inanmayın (twitle alakasız sadece pozisyonunu kast ediyorsan zaten meme yapıyorum dostum jahrein fanlığım yok )aljdfbalfjajfaljdfb ahmet abinin osurugu nasıl kokuyor biliyonmu sindirim sorunları varda sana koymaz gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ahmet abim yayın sartlarından oturu bitap dusmus koltukta
Sınava az kaldığında ders yerine her şey ilgiyi çekiyor dimi dkdkdkd normalde foruma molada bakardım kimdi zerre bakamıyom derse snsndnbu olaydaki engelli arkadaş jahreinin yakın arkadaşı hatta kanalında mod makara yapıyor çocuk rahatsız olmadığını belirtti açıklaması var olayları araştırmadan her önünüze gelene inanmayın
Yok ya normalde takılıp çıkacaktım benim konu patlamış integral çözüyodum ne güzel gfmfbmkfbkjfbkmSınava az kaldığında ders yerine her şey ilgiyi çekiyor dimi dkdkdkd normalde foruma molada bakardım kimdi zerre bakamıyom derse snsndn
ben ydt deneme baslamam lazım burda bos is ugrasıyoz ahmet abi icin deger ama sfpjgnsofugfgYok ya normalde takılıp çıkacaktım benim konu patlamış integral çözüyodum ne güzel gfmfbmkfbkjfbkm
olayıda biliyorum knk ben onu elestirmedimki oturusa bak ayının nedense adamı gorunce bi gulme geliyor sdfpıugsgbu olaydaki engelli arkadaş jahreinin yakın arkadaşı hatta kanalında mod makara yapıyor çocuk rahatsız olmadığını belirtti açıklaması var olayları araştırmadan her önünüze gelene inanmayın (twitle alakasız sadece pozisyonunu kast ediyorsan zaten meme yapıyorum dostum jahrein fanlığım yok )