Bushido boxer alınır mı?

seher yıldız ile imparator al :PeepoLeave:
yok gitsin calvin klein alsın veya tommy alsın 150tl tanesi mis gibi don şeklimizde oluyor bide gozukcek diyede cekinmiyoz açıyoruz uluorta
5882229927359222338.webp

Pardon beyler ayağım çıkmış kb. Farketmedim

Son düzenleme:
Yok asla alamaz bu ay kıyafet almak yerine ona attım umarim 4 katli villaya geçer
aljdfbalfjajfaljdfb ahmet abinin osurugu nasıl kokuyor biliyonmu sindirim sorunları varda sana koymaz gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok asla alamaz bu ay kıyafet almak yerine ona attım umarim 4 katli villaya geçer
ahmet abim yayın sartlarından oturu bitap dusmus koltukta

aljdfbalfjajfaljdfb ahmet abinin osurugu nasıl kokuyor biliyonmu sindirim sorunları varda sana koymaz gibi

ahmet abim yayın sartlarından oturu bitap dusmus koltukta
bu olaydaki engelli arkadaş jahreinin yakın arkadaşı hatta kanalında mod makara yapıyor çocuk rahatsız olmadığını belirtti açıklaması var olayları araştırmadan her önünüze gelene inanmayın (twitle alakasız sadece pozisyonunu kast ediyorsan zaten meme yapıyorum dostum jahrein fanlığım yok )

bu olaydaki engelli arkadaş jahreinin yakın arkadaşı hatta kanalında mod makara yapıyor çocuk rahatsız olmadığını belirtti açıklaması var olayları araştırmadan her önünüze gelene inanmayın
Sınava az kaldığında ders yerine her şey ilgiyi çekiyor dimi dkdkdkd normalde foruma molada bakardım kimdi zerre bakamıyom derse snsndn

Sınava az kaldığında ders yerine her şey ilgiyi çekiyor dimi dkdkdkd normalde foruma molada bakardım kimdi zerre bakamıyom derse snsndn
Yok ya normalde takılıp çıkacaktım benim konu patlamış integral çözüyodum ne güzel gfmfbmkfbkjfbkm

Yok ya normalde takılıp çıkacaktım benim konu patlamış integral çözüyodum ne güzel gfmfbmkfbkjfbkm
ben ydt deneme baslamam lazım burda bos is ugrasıyoz ahmet abi icin deger ama sfpjgnsofugfg

bu olaydaki engelli arkadaş jahreinin yakın arkadaşı hatta kanalında mod makara yapıyor çocuk rahatsız olmadığını belirtti açıklaması var olayları araştırmadan her önünüze gelene inanmayın (twitle alakasız sadece pozisyonunu kast ediyorsan zaten meme yapıyorum dostum jahrein fanlığım yok )
olayıda biliyorum knk ben onu elestirmedimki oturusa bak ayının nedense adamı gorunce bi gulme geliyor sdfpıugsg
onuda cevaplarsın diye dusundumde attım ozellikle

Geri