Bütçe 15k el konsolu arıyorum ( switch-ps portal-steam deck tarzı)

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
151
merhabalar, bütçem 15k yanlış bilmiyorsam ps portal kullanmak için bir ps 5 sahibi olmak lazım, steam deck çok pahalı... nintendo hakkında bir fikrim yok örnek olarak yazdım. bu tarz bilindik ve güvenilir bütçeme uygun el konsolu önerebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden <3

merhabalar, bütçem 15k yanlış bilmiyorsam ps portal kullanmak için bir ps 5 sahibi olmak lazım, steam deck çok pahalı... nintendo hakkında bir fikrim yok örnek olarak yazdım. bu tarz bilindik ve güvenilir bütçeme uygun el konsolu önerebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden <3
Çipli bintendo switch iyi olur bulursan steam deck ama onlar pahalı biraz en iyisi ns

Boşver 15k yetmez

2.el deck bulursun ancak 15 e ya da ns alırsın tavsiyem çipli emu yüklenmiş temiz deck olurdu oyun satın alma derdin kalmaz ve ns nin açamadığı oyunları da açarsın

2.el deck bulursun ancak 15 e ya da ns alırsın tavsiyem çipli emu yüklenmiş temiz deck olurdu oyun satın alma derdin kalmaz ve ns nin açamadığı oyunları da açarsın
çok teşekkür ederim yanıt veren herkese, ns alırım gibi duruyor. 2. ele elektronikte çok bulaşmak istemiyorum.

Switch çipli oled al geç. 1 ay önce aldım elimden düşmüyor. Ps2 ve psp emülatör kurdum god of war serisini oynuyorum. Her şeyi sorunsuz açıyor konsol. Tablet olarakta kullanıyorum android sayesinde. Düşünme bile başka konsol. Asla pişman olmazsın. Sıfır alıp çip taktırmanı öneririm. Uzun yıllar kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri