Bütçe 6k mouse önerisi

ERTKS

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?

Ekler

• IMG_1062.webp
    IMG_1062.webp
    67.9 KB · Hit: 34
  • IMG_1061.webp
    IMG_1061.webp
    58 KB · Hit: 35
  • IMG_1051.webp
    IMG_1051.webp
    71.9 KB · Hit: 34
  • IMG_1048.webp
    IMG_1048.webp
    74.8 KB · Hit: 32
Logiteck g502 lighspeed kullanıyorum 2.3 senedır makro tuşları ve kablosuz oluşunu ben sevıyorum buyuk bir fare bıraz ağır bi bak derim
g pro iyi diyorlar hatta cok ıyı benım yazdığım harıcınde o ıyıdır hocam

Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?
Razer Viper V3 PRO 1 haftadır kullanıyorum hayran bıraktı beni ama elin küçükse alma benim elim 18 cm beni rahatsız etmedi biraz kaba bir mouse.

bununda aynı şekilde 1 yıl içinde kronik sorunları var denildi
Yok hocam kim dedi size bunu :D bende araştırarak aldım en sorunsuz mouselardan birisi kullanıcı yorumlarını okuduğumda kullanıcıları sorun yaşamadığını yazmıştı onun dışında farklı modellerinde scroll sorunu varmış ondan ötürü ön yargılı kullanmayanlar yorumlar yapmış. Bu modelde kullandıkları encoder scroll konusunda en sorunsuz olanlardan biriymiş. Yine sizin tercihiniz ben 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca amazonun kendisinden aldım 30 günlük iade süreci içerisindeyim herhangi bir sorunda amazon iade alacaktır.

Son düzenleme:
superlight 2 ye kronik sorunları var deniliyor. Bu attığının ise atk x1v2 ile aşırı büyük bi farkı var mı sence?
Atk x1v2 ve superlight 2 hibrit tutuş için yapılmış bir mouse. Hem palm hem claw tutabiliyorsun. Ama ben claw tutucam dersen atk duckbill öneririm. Shapeleri bu siteden karşılaştırabilirsin

Yok hocam kim dedi size bunu :D bende araştırarak aldım en sorunsuz mouselardan birisi kullanıcı yorumlarını okuduğumda kullanıcıları sorun yaşamadığını yazmıştı onun dışında farklı modellerinde scroll sorunu varmış ondan ötürü ön yargılı kullanmayanlar yorumlar yapmış. Bu modelde kullandıkları encoder scroll konusunda en sorunsuz olanlardan biriymiş. Yine sizin tercihiniz ben 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca amazonun kendisinden aldım 30 günlük iade süreci içerisindeyim herhangi bir sorunda amazon iade alacaktır.
4. Ayında scroll arıza verdi bende :) Mouse çok güzel bu arada ve umarım siz sorun yaşamazsınız ancak kronik maalesef.

Zowie.

Nasip hocam ben Razer Blackshark V2 Pro 2023 kullanıyorum onada kronik diyorlar onuda 7-8 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Dediğiniz gibi biraz şans işi sanırım. Yıllar önce aldığım Razer DeathAdder Elite modelini hala kullanırım. Sıfır sıkıntı çıkardı. Onun içinde kronik bir sorundu bu.

Dediğiniz gibi biraz şans işi sanırım. Yıllar önce aldığım Razer DeathAdder Elite modelini hala kullanırım. Sıfır sıkıntı çıkardı. Onun içinde kronik bir sorundu bu.
Biraz kullanıma bağlı mesela redditte bi kullanıcı şey demiş scroll tuşu sizdede sağa sola oynuyormu şimdi böyle söyleyince bariz bi sallantı beklersin bi video koymuş adam parmaklarının ucuyla tutmuş scrollu sağa sola çekiyor taş çatlasın 4-5 mm lik bir oynama yani şimdi bu nasıl bi sorun abi :D Şaka mısın sen derler adama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,707
Üyeler
190,792
Son üye
mertbeyvip
Geri