- Bütçe
- 6000
Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?
https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-duckbill-wireless-mouse?variant=49517611253953 en iyi claw grip mouselarından biri. Garantiye gitmek istersen superlight 2 al geç.Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?
superlight 2 ye kronik sorunları var deniliyor. Bu attığının ise atk x1v2 ile aşırı büyük bi farkı var mı sence?https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-duckbill-wireless-mouse?variant=49517611253953 en iyi claw grip mouselarından biri. Garantiye gitmek istersen superlight 2 al geç.
Razer Viper V3 PRO 1 haftadır kullanıyorum hayran bıraktı beni ama elin küçükse alma benim elim 18 cm beni rahatsız etmedi biraz kaba bir mouse.Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?
bununda aynı şekilde 1 yıl içinde kronik sorunları var denildiRazer Viper V3 PRO 1 haftadır kullanıyorum hayran bıraktı beni ama elin küçükse alma benim elim 18 cm beni rahatsız etmedi biraz kaba bir mouse.
Yok hocam kim dedi size bunubununda aynı şekilde 1 yıl içinde kronik sorunları var denildi
Atk x1v2 ve superlight 2 hibrit tutuş için yapılmış bir mouse. Hem palm hem claw tutabiliyorsun. Ama ben claw tutucam dersen atk duckbill öneririm. Shapeleri bu siteden karşılaştırabilirsinsuperlight 2 ye kronik sorunları var deniliyor. Bu attığının ise atk x1v2 ile aşırı büyük bi farkı var mı sence?
4. Ayında scroll arıza verdi bendeYok hocam kim dedi size bunubende araştırarak aldım en sorunsuz mouselardan birisi kullanıcı yorumlarını okuduğumda kullanıcıları sorun yaşamadığını yazmıştı onun dışında farklı modellerinde scroll sorunu varmış ondan ötürü ön yargılı kullanmayanlar yorumlar yapmış. Bu modelde kullandıkları encoder scroll konusunda en sorunsuz olanlardan biriymiş. Yine sizin tercihiniz ben 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca amazonun kendisinden aldım 30 günlük iade süreci içerisindeyim herhangi bir sorunda amazon iade alacaktır.
Nasip hocam ben Razer Blackshark V2 Pro 2023 kullanıyorum onada kronik diyorlar onuda 7-8 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.4. Ayında scroll arıza verdi bendeMouse çok güzel bu arada ve umarım siz sorun yaşamazsınız ancak kronik maalesef.
Dediğiniz gibi biraz şans işi sanırım. Yıllar önce aldığım Razer DeathAdder Elite modelini hala kullanırım. Sıfır sıkıntı çıkardı. Onun içinde kronik bir sorundu bu.Nasip hocam ben Razer Blackshark V2 Pro 2023 kullanıyorum onada kronik diyorlar onuda 7-8 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Biraz kullanıma bağlı mesela redditte bi kullanıcı şey demiş scroll tuşu sizdede sağa sola oynuyormu şimdi böyle söyleyince bariz bi sallantı beklersin bi video koymuş adam parmaklarının ucuyla tutmuş scrollu sağa sola çekiyor taş çatlasın 4-5 mm lik bir oynama yani şimdi bu nasıl bi sorun abiDediğiniz gibi biraz şans işi sanırım. Yıllar önce aldığım Razer DeathAdder Elite modelini hala kullanırım. Sıfır sıkıntı çıkardı. Onun içinde kronik bir sorundu bu.