Mehmet7810
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Bütçem 300-400 arası ve alt yapım yok gözüküyor hangi firmayı önerirsiniz?
Hocam kablonet tavsiye ediyorlar.altyapı yoksa kral tamam mı türknete bulaşma arıyosun sana sadece sorununu anlatıyorlar "Abla internetim yok" "Merhaba beyfendi kontrol ediyorum.. Beyfendi internet bağlantınız yok" dün gittim Türktelekoma 24mbps interneti 790₺ ye tiklediler bana fark ettim de yapacak bir şey yok bende de altyapı yok adam fiber interneti 825 e aldı ben 24mbps yi 790 a en düşük buydu.
Hocam kablonet tavsiye ediyorlar.
24 35 50 100 hepsini aynı fiyat yapmış Türk Telekom, ilk 6 ay 400 son 12 ay 800 olarakaltyapı yoksa kral tamam mı türknete bulaşma arıyosun sana sadece sorununu anlatıyorlar "Abla internetim yok" "Merhaba beyfendi kontrol ediyorum.. Beyfendi internet bağlantınız yok" dün gittim Türktelekoma 24mbps interneti 790₺ ye tiklediler bana fark ettim de yapacak bir şey yok bende de altyapı yok adam fiber interneti 825 e aldı ben 24mbps yi 790 a en düşük buydu.
Kablonet bence de mantıklı, fiyatı ucuzdu ve 12 ay taahhüt var.Hocam kablonet tavsiye ediyorlar.
24 35 50 100 hepsini aynı fiyat yapmış Türk Telekom, ilk 6 ay 400 son 12 ay 800 olarak![]()
Türknetten iyidir yine taahhütsüz 700TL yapmış adamlar.Türk Telekomdan İnternet Paketi Bakınca .
Türknetten iyidir yine taahhütsüz 700TL yapmış adamlar.
Alt yapı yok kablo net fiber interneti nasıl bağlayacak arayacam iptal ettirecem bende 790 vermek istemiyorum 24mbps ye bende de altyapı port falan yok kablo net yinede gelip fiber internet bağlayabilir mi?24 35 50 100 hepsini aynı fiyat yapmış Türk Telekom, ilk 6 ay 400 son 12 ay 800 olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablonet bence de mantıklı, fiyatı ucuzdu ve 12 ay taahhüt var.
Kendi altyapısı yoksa türk Telekom altyapısından da bağlayabiliyor ama hiç altyapı yoksa tabi hizmet veremez.Alt yapı yok kablo net fiber interneti nasıl bağlayacak arayacam iptal ettirecem bende 790 vermek istemiyorum 24mbps ye bende de altyapı port falan yok kablo net yinede gelip fiber internet bağlayabilir mi?