Bütçe dostu mekanik klavye önerisi

Reickun

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Merhaba dostlarım ben 2 senedir gamepower overlord red switch kullanıyorum ve maalesef bazı tuşlar rahmetine kavuştu maalesef (en önemlisi w) max 600-1000 arası bi bütçe dostu klavyesi önerebilir misiniz??

2. soru: veya klavye almak yerine klavyeme hotswap yapmalımıyım? buna değer mi?

Merhaba dostlarım ben 2 senedir gamepower overlord red switch kullanıyorum ve maalesef bazı tuşlar rahmetine kavuştu maalesef (en önemlisi w) max 600-1000 arası bi bütçe dostu klavyesi önerebilir misiniz??

Klavyen hot swap değil hot swap yapman için hot swap özelliğinin olması gerekiyor.

https://shop.connectgame.com.tr/pro...blue-switch-beyaz?_pos=7&_sid=5dd8a375f&_ss=r Bunu alabilirsin en iyisi bu.

Kendi klavyene hot-swap yapamazsın inanamayacağın kadar iş istiyor ve hotswap tubelerini bulman neredeyse imkansız. Eğer 1200 Tl verebilirsen Zioyulang K87 Pro var 5 pin hotswap ve gasket var mı bilmiyorum fakat bayağı bir yalıtımı var.

Geri