SamiPRE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 320
Şuan yokdirekt model öneriniz var mı bulamadım internetten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirimde alınırsa iyi olurŞuan yok
Şuan yokdirekt model öneriniz var mı bulamadım internetten
İndirimde alınırsa iyi olurŞuan yok
Aklınızda model yoksa benimkine kötü diyemezsinizŞuan yok
İndirimde alınırsa iyi olur
ekran kartına ihtiyacım yok diye aldım, bu paraya bu laptop pahalı ben de farkındayım 32 33k olsa tadından yenmez de yapacak bir şey yok ekran kartından kısıp işlemciye vermişler ki tam ihtiyacım olan şey buŞuan yok
İndirimde alınırsa iyi olur
En kötü fikir, fikirsizlikten iyidir diyorsunuz yaniAklınızda model yoksa benimkine kötü diyemezsiniz
kral geldiEn kötü fikir, fikirsizlikten iyidir diyorsunuz yani
Kötü değil benimkiler sadece kalite>güç.En kötü fikir, fikirsizlikten iyidir diyorsunuz yani
Kötü demedim canım estağfurullahKötü değil benimkiler sadece kalite>güç.
oyun oynayacak adam için 4060 seçmek daha öncelikli ekran %100 srgb olmasa da olur hele ki bütçe kısıtlıysa.Tek önemli şey güç ya size göre
Ben önerilerimde önce kaliteye önem veririm kendisi ekran önemli değil derse kendi kararı.oyun oynayacak adam için 4060 seçmek daha öncelikli ekran %100 srgb olmasa da olur hele ki bütçe kısıtlıysa.
benim modele sen ne diyorsun hocam h.o mu g.o muKötü demedim canım estağfurullah
Sonunda rog geçiyor diye 25-30k lık laptoba gidipte 40k vermemKötü değil benimkiler sadece kalite>güç.
G.obenim modele sen ne diyorsun hocam h.o mu g.o mu
varsa i7 13650hx laptop 25k ya söyle 10 tane alıyımSonunda rog geçiyor diye 25-30k lık laptoba gidipte 40k vermem
"Rog geçiyor" dediğiniz laptopta 165hz, sıvı metal, çok kaliteli bir kasa var.Sonunda rog geçiyor diye 25-30k lık laptoba gidipte 40k vermem