ihtiyacım yok, ekran daha önemli benim içinSonunda rog geçiyor diye 25-30k lık laptoba gidipte 40k vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:
G.o
ihtiyacım yok, ekran daha önemli benim içinSonunda rog geçiyor diye 25-30k lık laptoba gidipte 40k vermem
G.o
Diğer laptoplar da yokmu"Rog geçiyor" dediğiniz laptopta 165hz, sıvı metal, çok kaliteli bir kasa var.
o zaman ekran önemli değilse bunu önemli ise şunu alın gibi 2 öneri yapmanız daha mantıklı olur.Ben önerilerimde önce kaliteye önem veririm kendisi ekran önemli değil derse kendi kararı.
Tamamihtiyacım yok, ekran daha önemli benim için
Genelde yapıyorum diğer cevapladığım konulara bakarsanız. Eğer konu sahibi ekran önemli değil derse öneririm ama birley demezse önce kaliteli cihaz öneririm.o zaman ekran önemli değilse bunu önemli ise şunu alın gibi 2 öneri yapmanız daha mantıklı olur.
işte hocam onu soruyoruz hangi modelmiş sizin 25k ya i7 13650hx li model bunu iade edip onu alıyımDiğer laptoplar da yokmu
Yanlış düşünce yapısıGenelde yapıyorum diğer cevapladığım konulara bakarsanız. Eğer konu sahibi ekran önemli değil derse öneririm ama birley demezse önce kaliteli cihaz öneririm.
Herkes güce önem vermiyor.Yanlış düşünce yapısı
Ben 25k demedim ve 13.nesil işlemciler sorunlu onun yerine ryzen daha iyiişte hocam onu soruyoruz hangi modelmiş sizin 25k ya i7 13650hx li model bunu iade edip onu alıyım
Herkes ekrana önem vermiyorHerkes güce önem vermiyor.
25 30k dediniz ya hocam, ayrıca sorun neymiş merak ettim. nasıl ryzen daha iyi ????? dalga geçiyorsunuz galiba. rzyen 7 7735hs den çok daha iyiBen 25k demedim ve 13.nesil işlemciler sorunlu onun yerine ryzen daha iyi
50 60 arası zorlarsa 70. ryzen işlemci 4070 üstü ekran kartıCanım sıkıldı sadece bütçe söylemeniz yeterlidir.
Öğreneceksin farklılık ne demek herkesin bir şey alırken önceliklerinin farkı olabileceğini...Ben 25k demedim ve 13.nesil işlemciler sorunlu onun yerine ryzen daha iyi
Herkes ekrana önem vermiyor
Bundan öneri alma kardeşim kendin konu aç çok daha iyi öneriler yaparlar50 60 arası zorlarsa 70. ryzen işlemci 4070 üstü ekran kartı