Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Toplama hallolur hocam yeter ki iyi sistem toplasın benceo hafif daha ucuza geliyor bir de arkadaş pek bilmiyorya hazır sistem daha rahat olur
Toplama hallolur hocam yeter ki iyi sistem toplasın benceo hafif daha ucuza geliyor bir de arkadaş pek bilmiyorya hazır sistem daha rahat olur
halledebilirse sıkıntı olmazToplama hallolur hocam yeter ki iyi sistem toplasın bence
Toplattırır birine en olmadı. Arkadaşın attığı sisteme baktım da pahalıhalledebilirse sıkıntı olmaz
Bekle RTX 40XX serisinden bir kart al.Yani bilgisayarda iş filan yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlarda GTA 5, COD warzone, Hitman, The witcher 3 gibi oyunlar ve de Csgo valorant tarzı oyunlar ve FPS değerinin 90-100 değerinde ve de daha fazla olmasını istiyorum
Şehir nere sakaryadaysan yardımcı olabilirimPeki sence nasıl bir PC kurmaliyim yazabilirmisin rica etsem
saçmakatılıyorum
Sistemin iyi yanı yok neye katılıyorsun acabakatılıyorum
40xx serisinden karta butcesu yetmez 3090 bile ucundan toplanıyorBekle RTX 40XX serisinden bir kart al.
la yanlışı seçtimSistemin iyi yanı yok neye katılıyorsun acaba
Nasıl yetmez? Gayette yetecektir. Zaten 4080 felan 3090'ı geçecektir ve fiyatı daha ucuz olur. Ryzen 7000 seriside çıkacakken ve hele böyle bir bütçen varken toplaman yanlış olur. Sonradan duvarlara kafanı vurursun.40xx serisinden karta butcesu yetmez 3090 bile ucundan toplanıyor