Max 5000 bütçem var hoparlörlü 165 hz üstü bir monitör önerisi yapabilir misiniz?
Aciliyeti yoksa cuma gününü bekle İncehesap gaming gecesinde güzel monitör bulabilirsin geçen cuma 240hz samsung monitör 5000e düşmüştüMax 5000 bütçem var hoparlörlü 165 hz üstü bir monitör önerisi yapabilir misiniz?
Bunun parlaklığı az diyorlar hocam sizce de öyle mi?Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tamamdır pek acil bir durum yok şu anlıkAciliyeti yoksa cuma gününü bekle İncehesap gaming gecesinde güzel monitör bulabilirsin geçen cuma 240hz samsung monitör 5000e düşmüştü
Ben onu pek beğenememiştim.G244F
400 olsa daha iyi doğruBunun parlaklığı az diyorlar hocam sizce de öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır pek acil bir durum yok şu anlık
Ben onu pek beğenememiştim.
Birde Lenovo Legion r25 i-30 modeli sizce nasıl onuda baya önerdiler ama bir kaç haftadır kronik sorun diyenler var.
3 4 gün önceye kadar hepsiburada 4.5 k ya indirime Hp Omen 25i girmişti kullanıyorum aşırı iyi monitör sadece hoparlör ve yükseklik ayarı yok ondan kısıp monitöre yatırım yapmışlar ya indirime bekleyebilirsin şuan 5k. ama bana hoporlör ve yükseklik ayarı lazım dersen https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017Max 5000 bütçem var hoparlörlü 165 hz üstü bir monitör önerisi yapabilir misiniz?
3 4 gün önceye kadar hepsiburada 4.5 k ya indirime Hp Omen 25i girmişti kullanıyorum aşırı iyi monitör sadece hoparlör ve yükseklik ayarı yok ondan kısıp monitöre yatırım yapmışlar ya indirime bekleyebilirsin şuan 5k. ama bana hoporlör ve yükseklik ayarı lazım dersen https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
indirimde bu var o klasmanda bu alınır buyur
Bunun hoparlörü yok diye demiştim yoksa fiyatını hakediyor
tuf gamingden uzak dur zaten çok şikayet gördüm çoğunu çözemedikhoporlör lazımsa gigabyte al attığım yukarda önerilenle aynı klasmanda değil daha iyi hocam