Neler Yeni

Bütçemi En İyi Değerlendirmek İçin Tavsiye

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Bütçe
43000
Bu dönem yaşadığım şehrin dışında bir yerde üniversite okumaya başlayacağım ve kendim için bir telefon ve bilgisayar olmak üzere harcayacağım 43000tl kadar bir bütçem var.
Bunun yanında şu anda kullandığım i5 11400h 16gb ram 512gb m2 ssd 1tb hdd gigabyte h510m anakart RTX 3070 ve MSİ Mag Forge 112r model bir toplama kasam ve telefon olarak da kozmetik durumu çok iyi olmayan bir iphone 7 telefonum var.

Bu elimdekileri 2. elden satarak ve nakit paramı kullanarak kendime yeni bir bilgisayar ve telefon almak istiyorum. Bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyorum, çok yoğun olmasa da oyun da oynuyorum. Bu senaryo dahilinde siz olsanız nasıl bir satın alım yapardınız? Masaüstü bilgisayarımı tutup notebook tarzında tarayıcıda gezinmek ve biraz daha ofis tarzı işlerimi yapmak için bir cihaz mı alayım yoksa masaüstünü komple elden çıkarıp güçlü bir oyun bilgisayarının yanında iphone 11 gibi orta-üst ayar bir telefona mı geçeyim. Bunları örnek olarak veriyorum bu durumda sizler olsanız bütçenizi nasıl kullanırdınız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler iyi forumlar.

Masaüstü tut bence güzel bir masaüstün var yanına notebook tarzı bir şey al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Notebook tarzı olarak macbook air öneririm. Öğrencilere özel indirimli satan yerler var onh alabilirsin. Bir çok ihtiyacını da karşılar macbook

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstü tut bence güzel bir masaüstün var yanına notebook tarzı bir şey al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Notebook tarzı olarak macbook air öneririm. Öğrencilere özel indirimli satan yerler var onh alabilirsin. Bir çok ihtiyacını da karşılar macbook
Macbook olarak spesifik model adıyla ne tavsiye edersin mac alanına çok uzağım çok az bilgim var. Isınma probleminin daha az olduğunu şarjının çok daha iyi gittiğini duyduğum için yöneldim sadece arayüzüne vesaire adapte olabilir miyim veya bölüm derslerimde kullandırılacak programları kurmakta vesaire sorun yaşamaz mıyım?

Macbook olarak spesifik model adıyla ne tavsiye edersin mac alanına çok uzağım çok az bilgim var. Isınma probleminin daha az olduğunu şarjının çok daha iyi gittiğini duyduğum için yöneldim sadece arayüzüne vesaire adapte olabilir miyim veya bölüm derslerimde kullandırılacak programları kurmakta vesaire sorun yaşamaz mıyım?
Model olarak bende macbook air m1 var ve ben gayet memnunum. Şarj süresi taşıma kolaylığı olsun çok rahat. Arayüze 1 haftada kabaca 1 ayda da tamamen alışırsın. Bölüm derslerini bilmiyorum onları google'a yazıp bak ya da burda konu ara onu bilmiyorum. Ama macbook tavsiye ederim

Top Bottom