Çınar Yaşar
80+ Gold
Bende genelde böyle yapıyorum. Gözüm doyuyor hafiften
benimde öyleBende genelde böyle yapıyorum. Gözüm doyuyor hafiften
kaç anakartlı acaba .dBen 500k ya pc topladım içinde işlemci ve ekran kartı dahi yok. ???
1 anakart var 300 tane filan RAM var abim sordu GTA5 i açar mı diye açmaz dedim yalan değil yani ?kaç anakartlı acaba .d
Dostlar sizinde başlıkta gördüğünüz gibi bütçesi olmadığı halde veya gerek duymadığı halde canı sıkılıp çeşitli sitelerden sistem toplayan varmı ? Şahsen ben çok eğleniyorum
kardeşim valla bende ne para var ne sistemDostlar sizinde başlıkta gördüğünüz gibi bütçesi olmadığı halde veya gerek duymadığı halde canı sıkılıp çeşitli sitelerden sistem toplayan varmı ? Şahsen ben çok eğleniyorum
şahsen bende de öyle ama zevkine açıp toplayabilirsin.kardeşim valla bende ne para var ne sistem
satılık ev bakmayı tercih ediyorumBir farklı versiyonu gece yatmadan sahibindende araba bakmaktır
100k görenler burdamıAynen bi bakıyorsun 50.000 TL yi geçmiş
sahibindene girdiğin zaman çıkamıyorsun zaten büyüleyici bir yer.satılık ev bakmayı tercih ediyorum
Benim bütçem var ama şu an koronadan dolayı dolar yükseldiği için şuan pc almak istemiyorum ama benzer durumlardayız sayılırDostlar sizinde başlıkta gördüğünüz gibi bütçesi olmadığı halde veya gerek duymadığı halde canı sıkılıp çeşitli sitelerden sistem toplayan varmı ? Şahsen ben çok eğleniyorum