Neler Yeni

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

caponika

80+
40k civarı akvaryum kasalı ve sıvı soğutmalı 32gb ram, görünüşü güzel beyaz bir sistem önerebilir misin sadece kasa. göze hitap etmesi önemli parçaları sonra upgrade edilecek. 1080p 2k sistem farketmiyor, oyun amaçlı kullanılacak. teşekkür ederim simdiden

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serhat dosun
Merhaba 40-45k arası bütçem var oyun amaçlı bir pc düşünüyorum önerin nedir ? birde 2k bir monitör önerisi monitörün bütçe ayrı

Jill Valentine

80+ Bronze
Çok sağol hocam. Kasayı beğendiğim için bunu aldım. Psuyu 1000w alacaktım fiyatlar bu seviyedeydi indirimde görünce bunu aldım.

Anakart için farklı tercihin ne olurdu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

40k civarı akvaryum kasalı ve sıvı soğutmalı 32gb ram, görünüşü güzel beyaz bir sistem önerebilir misin sadece kasa. göze hitap etmesi önemli parçaları sonra upgrade edilecek. 1080p 2k sistem farketmiyor, oyun amaçlı kullanılacak. teşekkür ederim simdiden
Dizeriz de bu bütçeye sıvı soğutma yerine diğer parçaları yükseltip sağlam bir hava soğutma almak daha mantıklı bence

Merhaba 40-45k arası bütçem var oyun amaçlı bir pc düşünüyorum önerin nedir ? birde 2k bir monitör önerisi monitörün bütçe ayrı
Döneceğim.

Monitör

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

caponika

80+

Dizeriz de bu bütçeye sıvı soğutma yerine diğer parçaları yükseltip sağlam bir hava soğutma almak daha mantıklı bence

Döneceğim.

Monitör

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı
hava soğutma da olabilir. göze hitap eden beyaz am5 bir sistem bekliyorum ozaman senden emeğine sağlık şimdiden

Jill Valentine

80+ Bronze
hava soğutma da olabilir. göze hitap eden beyaz am5 bir sistem bekliyorum ozaman senden emeğine sağlık şimdiden
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

vieNp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru