Neler Yeni

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

berke658

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke
Hafif, şık tasarımlı, batarya ömrü yüksek, tercihen 2K ya da FHD ekranlı, ofis uygulamaları ve mühendislik programlarını (Python, Gams, Excel, Arena) sorunsuzca çalıştırıp uzun ömürlü (8-10 yıl) mobil kullanım için ideal, ağır oyun gerektirmeyen (evde oyun için PC mevcut) bir laptop arıyorum; ayrıca, 20-30k TL ve 30-40k TL bütçe bandı arasındaki farkları işlemci, RAM, ekran kalitesi ve genel kullanım ömrü gibi kriterlere göre değerlendirip önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bir kere para verip uzun süre kullanmak istiyorum. Zaten çoğu kullanımda evde yatacak. Sadece dışarıya çıkarken yada şehir dışına giderken yanıma almak istiyorum. Teşekkür ederim

Jill Valentine

80+ Bronze
Hafif, şık tasarımlı, batarya ömrü yüksek, tercihen 2K ya da FHD ekranlı, ofis uygulamaları ve mühendislik programlarını (Python, Gams, Excel, Arena) sorunsuzca çalıştırıp uzun ömürlü (8-10 yıl) mobil kullanım için ideal, ağır oyun gerektirmeyen (evde oyun için PC mevcut) bir laptop arıyorum; ayrıca, 20-30k TL ve 30-40k TL bütçe bandı arasındaki farkları işlemci, RAM, ekran kalitesi ve genel kullanım ömrü gibi kriterlere göre değerlendirip önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bir kere para verip uzun süre kullanmak istiyorum. Zaten çoğu kullanımda evde yatacak. Sadece dışarıya çıkarken yada şehir dışına giderken yanıma almak istiyorum. Teşekkür ederim
Amacınıza göre macbooktan iyi seçenek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan Limon
Hocam merhaba öğrenciyim bu sene mezun olucam liseden ve bizimkiler mezuniyet hediyesi olarak PC alacaklarını söylediler. Fiyatını dert etme dediler ama çok fazla yük binsin istemiyorum üstlerine. Maksimum 70k'lık bir sistem almak istiyorum. Ryzen 7 7800x3d li bir sistem olursa süper olur çünkü genel olarak valorant oynuyorum işlemci güçlü olmalı. Ekran kartı rtx 4070'li bir şey istedim (aslında ben de kendim toplamaya çalıştım ama 70k altında bir türlü tutamadım fiyatı). Yani 4070 olursa süper olur. Monitör vs dahil değil onlar zaten var. Yani ben sadece kasa dizmenizi rica ediyorum müsaitseniz. Teşekkürler

Jill Valentine

80+ Bronze
Hocam merhaba öğrenciyim bu sene mezun olucam liseden ve bizimkiler mezuniyet hediyesi olarak PC alacaklarını söylediler. Fiyatını dert etme dediler ama çok fazla yük binsin istemiyorum üstlerine. Maksimum 70k'lık bir sistem almak istiyorum. Ryzen 7 7800x3d li bir sistem olursa süper olur çünkü genel olarak valorant oynuyorum işlemci güçlü olmalı. Ekran kartı rtx 4070'li bir şey istedim (aslında ben de kendim toplamaya çalıştım ama 70k altında bir türlü tutamadım fiyatı). Yani 4070 olursa süper olur. Monitör vs dahil değil onlar zaten var. Yani ben sadece kasa dizmenizi rica ediyorum müsaitseniz. Teşekkürler
5070 ya da 9070 dizebiliriz hocam.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ahmet

Jill Valentine

80+ Bronze
100K, işlemci karar verdim zaten ryzen 7 9800x3d
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Bellek

Depolama

Anakart

Kasa

Güç Kaynağı
Mesaj otomatik birleştirildi:

60-65 k valorant gibi oyunlar fps oyunları çoğunlukla valorant
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa + Güç Kaynağı

Son düzenleme:

Jill Valentine

80+ Bronze
50 55k ya göre sistem hem fps hem hikaye 2si de neredeyse eşit oynancak
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa + Güç Kaynağı

Eagle_75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Yılmaz
30-35k 2k da hikayeli oyun oynamak istiyorum

Jill Valentine

80+ Bronze
hiçbir insan evladı aklı varsa 5*70 önermez hiç yoksa performans farkı olmadığı için her sene iph*ne almaktan farksız oldu artık
1080p oynanacak ise önerilir. 1440pde zaten vram sebebiyle 9070 zorunlu. Zorlarsak belki 9070 xt veya 5070 ti da çıkabilir, dediğim gibi hangi çözünürlükte oynadığına bağlı.

Top Bottom