Bildiğiniz varsa linkler misiniz?Daha ucuza 9070 sistem var alınmaz.
Bildiğiniz varsa linkler misiniz?Daha ucuza 9070 sistem var alınmaz.
45bin oyun iş tasarım kodlama
hadi sana kıyak geçtim öneriyorumBildiğiniz varsa linkler misiniz?
Pubg ve hikayeli oyunlar için ultrada 2k da 60 70 k arası ne önerirsin
Meeeh pek olmamış gibi.hadi sana kıyak geçtim öneriyorum
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikasıwww.qp.com.tr
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM olarak şunu al bunun linki sıkıntı yaratıyor.![]()
Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.048,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis özele bakar mısın acaba öneri içinhadi sana kıyak geçtim öneriyorum
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.048,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam.hadi sana kıyak geçtim öneriyorum
![]()
![]()
![]()
Alıntıyı görüntüle
Reisim özele bakma şansın var mı acil de birazdeğişmesi için önerdiğiniz bir kısım var mı?
2d ve 3d animasyon hazırlamak, Blender gibi programlari kullana bileceğim Bilgisayar arıyorum, bütçe: 25k-30k Türk lirası.Şimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.
yeni nesillerin fiyatları daha pahalı o yüzden beklemekte fayda varHocam 100k'ya bu laptop alınır mi? https://app.hb.biz/9QlOalfA00Pm
Ekran 2k, 5070ti 12gb var, işlemcisi ne kadar iyi bilemedim ama. Sizce önerdiğiniz razer mi bu mu almak daha mantıklı? O razer laptopun klavyesini çok beğenmedim ingilizce klavyeymiş ve ısınma sorunu olabiliyormuş.