Bütçeye uygun ekran kart

YunusKyr

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40
Beyaz sistem toplamaya karar verdim ilk ekran kartından başlayarak
Şuna karar verdim işlemci ise 7800x3d sizede sormak istedim bu performansı verebilecek daha düşük bütçeli bi ekran kart varmıdır?
İkisine toplam bütçem 35,40 arası

Şuna karar verdim işlemci ise 7800x3d sizede sormak istedim bu performansı verebilecek daha düşük bütçeli bi ekran kart varmıdır?
Fena değil ancak gaming gecesinde felan 25bin bandına düşüyor 5070'ler bence estetik takintiniz yok ise beyaz başka bir 5070 kovalayabilirsiniz. Ancak colorful da çok iyi markadir muhtemelen beyaz sistemle hoş gider.

Fena değil ancak gaming gecesinde felan 25bin bandına düşüyor 5070'ler bence estetik takintiniz yok ise beyaz başka bir 5070 kovalayabilirsiniz. Ancak colorful da çok iyi markadir muhtemelen beyaz sistemle hoş gider.
Gaming gecesi ne zaman oluyor ki

Gaming gecesi ne zaman oluyor ki
Cuma akşamları 22:00 - 02:00 arası. İndirime girecek ürünler 1 saat önceden falan yavaş yavaş belli olmaya başlıyor kontrol edersiniz saat 10 olmadan önce.

bütçe 35-40 arası ise
https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965190413.html

buna indirim bekleyebilir veya beyaz bir 5070'in 27-28 bandına düşmesini bekleyebilirsiniz ve sistem toplamakta ilk ana karttan başlamakta fayda var :D

Son düzenleme:
Geri