- Bütçe
- 10.000
Arkadaşlar merhaba. Bu sene 12. sınıfım ve yanlızca ders çalışırken kullanacağım bir laptop arıyorum. Bu laptop beni birkaç sene idare ederse güzel olur. Güzel önerilerinizi bekliyorum. (Masaüstü bir bilgisayara zaten sahibim.)
Bütçe nedir?Arkadaşlar merhaba. Bu sene 12. sınıfım ve yanlızca ders çalışırken kullanacağım bir laptop arıyorum. Bu laptop beni birkaç sene idare ederse güzel olur. Güzel önerilerinizi bekliyorum. (Masaüstü bir bilgisayara zaten sahibim.)
dostum buna vereceğin parayla şuanki masaüstü bilgisayarını satıp üstüne eklediğinde daha güzel bir masaüstü dizebilirsin aahhahahsdaArkadaşlar merhaba. Bu sene 12. sınıfım ve yanlızca ders çalışırken kullanacağım bir laptop arıyorum. Bu laptop beni birkaç sene idare ederse güzel olur. Güzel önerilerinizi bekliyorum. (Masaüstü bir bilgisayara zaten sahibim.)
10 yaş altına forum yasaklanmalı.dostum buna vereceğin parayla şuanki masaüstü bilgisayarını satıp üstüne eklediğinde daha güzel bir masaüstü dizebilirsin aahhahahsda
@alper rende sen gercekmisindostum buna vereceğin parayla şuanki masaüstü bilgisayarını satıp üstüne eklediğinde daha güzel bir masaüstü dizebilirsin aahhahahsda
20 yaşındayım ab deme öyle:/10 yaş altına forum yasaklanmalı.
Bütçenizi belirtmezseniz yardımcı olamayız. Sadece ders çalışacaksanız İpad Air, kalem ve klavyesini veyahut Macbook Air önerebilirim.Arkadaşlar merhaba. Bu sene 12. sınıfım ve yanlızca ders çalışırken kullanacağım bir laptop arıyorum. Bu laptop beni birkaç sene idare ederse güzel olur. Güzel önerilerinizi bekliyorum. (Masaüstü bir bilgisayara zaten sahibim.)
dostum buna vereceğin parayla şuanki masaüstü bilgisayarını satıp üstüne eklediğinde daha güzel bir masaüstü dizebilirsin aahhahahsda
eğer orda eve çıkacaksan büyük bi valiz ayıracaksın güzelce paketleyip yeni evine kuracaksın öyle yaptım bençok zekisin kanka ama sana bir sorum var:
üniversiteye gittiği zaman koskoca kasayı nasıl götürecek?
eğer orda eve çıkacaksan büyük bi valiz ayıracaksın güzelce paketleyip yeni evine kuracaksın öyle yaptım ben
bi masaüstü ve bi laptop alacak kadar imkanı varsa aylık 700 tl kira koymayabilirherkes eve çıkamayabilir ama maddi durum olur başka problemler olur. Eve çıkacaksa bile herkes uğraşmak istemez öyle söyleyeyim
PASDÖPĞÖADÇASŞDÇQWĞDPÇADÖASDPĞAÖŞSD
bi masaüstü ve bi laptop alacak kadar imkanı varsa aylık 700 TL kira koymayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
PASDÖPĞÖADÇASŞDÇQWĞDPÇADÖASDPĞAÖŞSD