BÜTÜN FİFALARI ALMAK😂

Reaksiyon skoru
60
Konulara baka baka gire gire en son dayanamadım 16-17-18-19-20-21-22 hepsini cdli şekilde aldım 23-24-25 zaten vardı hem anısı olsun hemde koleksiyon gibi biriktirmek istedim😂 ayrıca soru soranlara bilgi aralarında ki en iyi oyun zevki şuan 17 de bilginize

Çocukken verdiği zevki vermiyorlar maalesef. Grafik artsa da kalite yerlerde. Pes de mahvoldu gitti.

.............
Konusu denk gelmişken bir soru sorayım hocam. FC 24 Pres tuşuna normal basınca çift basıyormuş gibi ayağından açıyor sürekli. Ara pas falan da garip bir şekilde havadan falan atıyor. Pro Clubs oynayınca olmuyor arkadaşla oynayınca falan oluyor.

Fifa yerine çik dışarı top oyna 🤣🤣

Mobilde dream league soccer ve fifa 15 oynardım hey gidi gunler hey🤣🤣

eskı serılerın en guzel yanı kucukken hayranı oldugumuz oyuncuların ısımlerını gormek bıle yetıyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fifa yerine çik dışarı top oyna 🤣🤣

Mobilde dream league soccer ve fifa 15 oynardım hey gidi gunler hey🤣🤣
mobilde first touch sooccer en guzelıydı bence hıc oynadın mı

eskı serılerın en guzel yanı kucukken hayranı oldugumuz oyuncuların ısımlerını gormek bıle yetıyor :)

Oynadım onu da 🤣

Dream league soccer in 3 sene sonra çıkardığı yeni oyun.

Arkadaşla online bile oynuyorduk karşı karşıya

Çocukken verdiği zevki vermiyorlar maalesef. Grafik artsa da kalite yerlerde. Pes de mahvoldu gitti.

.............
Konusu denk gelmişken bir soru sorayım hocam. FC 24 Pres tuşuna normal basınca çift basıyormuş gibi ayağından açıyor sürekli. Ara pas falan da garip bir şekilde havadan falan atıyor. Pro Clubs oynayınca olmuyor arkadaşla oynayınca falan oluyor.
Şahsen yaşamadım yada çok dikkat etmedim çünkü oyunu farklı taktikle oynuyorum

Geri