- Bütçe
- 14000
Bilgisayarım arızalandı anakart yandı bende yeni bir pc toplama kararı aldım 16gb ramli güzel fazla uçuk olmaya ekrankartli ve amd rayzen olursa iyi olur islemci si olan bir pc toplaya bilirmisiniz limit 14000tl
GameBaraj yardımıyla hazır sistemlerin parçalarını değiştirerek sistem toplamanızı öneririm. Arkadaşlar size yardım edecektir benim tam bilgim yok.Bilgisayarım arızalandı anakart yandı bende yeni bir pc toplama kararı aldım 16gb ramli güzel fazla uçuk olmaya ekrankartli ve amd Ryzen olursa iyi olur islemci si olan bir pc toplaya bilirmisiniz limit 14000tl
Eski sistemim kötüydü sadece depolama güzel sdd falan suan sağlam çalışıyor
Eski bilgisayarın laptop değilse SSD'sini alıp Yedek disk olarak kullanabilirsin. 500 gb ssd yetmezse eğer.Bilgisayarım arızalandı anakart yandı bende yeni bir pc toplama kararı aldım 16gb ramli güzel fazla uçuk olmaya ekrankartli ve amd Ryzen olursa iyi olur islemci si olan bir pc toplaya bilirmisiniz limit 14000tl
GT301 7A-RTX3060/Ti Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 7A-RTX3060-ASUS masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu siteye girip Asus 24" 144hz 1ms monitörü seçerseniz harika bir sisteme sahip olursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski bilgisayarın laptop değilse SSD'sini alıp Yedek disk olarak kullanabilirsin. 500 gb ssd yetmezse eğer.
14.000 TL çok iyi bir para bence bu işi bilen biri pat diye 3090'lı bir sistem bile önerebilir.Bu şekilde gerçekten harika bir sistem olabilir lakin bu sefer de monitöre bütçe kalmaz.
Alıntıyı görüntüle
Sadece Rtx 3090 bu bütçenin 2 katı. Nasıl öneriyor 3090 lı sistemi?14.000 TL çok iyi bir para bence bu işi bilen biri pat diye 3090'lı bir sistem bile önerebilir.
işi bilen biri dememin bir sebebi varSadece Rtx 3090 bu bütçenin 2 katı. Nasıl öneriyor 3090 lı sistemi?
Haber et öneren olursa o zaman biz de bilgilenelim.işi bilen biri dememin bir sebebi var
Bilgisayarım arızalandı anakart yandı bende yeni bir pc toplama kararı aldım 16gb ramli güzel fazla uçuk olmaya ekrankartli ve amd Ryzen olursa iyi olur islemci si olan bir pc toplaya bilirmisiniz limit 14000tl
Monitör yerine 4k tv kullansam bi sorun olurmuBu şekilde gerçekten harika bir sistem olabilir lakin bu sefer de monitöre bütçe kalmaz.
Alıntıyı görüntüle