Neler Yeni

Buu sistem nasıl??..

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Enes Altunışık

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
İsmail
Bütçeni arttırabiliyorsan SSD 1TB seçmeni tavsiye ederim onun dışında güzel sistem bence. Zaten PC hocası sistem bu istersen sistemin videosunu izle aklında soru işareti kalmasın.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

bu sistemi alıcam bunun yanına 1080p monitör alıcam fps ve hikayeli oyun oynuyorum darboğaz olur mu
Hayır darboğaz yaşamazsın. Sistem güzel, pekii özelleştirme olarak aklında birşeyler var mı ? Bu arada fiyatı Kasım ayında daha düşüktü biliyorsunuz sanırım.

best55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Best
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeni arttırabiliyorsan SSD 1TB seçmeni tavsiye ederim onun dışında güzel sistem bence. Zaten PC hocası sistem bu istersen sistemin videosunu izle aklında soru işareti kalmasın.
Sed 1tb secicem evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır darboğaz yaşamazsın. Sistem güzel, pekii özelleştirme olarak aklında birşeyler var mı ? Bu arada fiyatı Kasım ayında daha düşüktü biliyorsunuz sanırım.
Biliyorum zam geldi ssd 1tb yapıp rami dr cl 36 olana düşürücem 2-3 ay sonra 16 daha eklicem kasa yı da bitteniz yapmayı düşünüyorum olursa bide sıvı soğutucu eklicem

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Sed 1tb secicem evet

Biliyorum zam geldi ssd 1tb yapıp rami dr cl 36 olana düşürücem 2-3 ay sonra 16 daha eklicem kasa yı da bitteniz yapmayı düşünüyorum olursa bide sıvı soğutucu eklicem
Maşallah. Ssd ve ram kararınız güzel fakat kasa ve sıvı soğutucu için aynı şeyi söyleyemem. Hadi kasa neyse içinize sinmediyse değiştirebilirsiniz tabi ki ama sıvı soğutucuya gerek yok çünkü hali hazırda gelecek olan soğutucu yeterli olacaktır o işlemci için.

best55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Best
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maşallah. Ssd ve ram kararınız güzel fakat kasa ve sıvı soğutucu için aynı şeyi söyleyemem. Hadi kasa neyse içinize sinmediyse değiştirebilirsiniz tabi ki ama sıvı soğutucuya gerek yok çünkü hali hazırda gelecek olan soğutucu yeterli olacaktır o işlemci için.
Sıvı soğutucu eklemiyorum o zaman kasa bitfenix yapıyorum bu sistem için cw sorunu demiş bazıları şans işimi bu sorun

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Sıvı soğutucu eklemiyorum o zaman kasa bitfenix yapıyorum bu sistem için cw sorunu demiş bazıları şans işimi bu sorun
Valla tam bi bilgim yok ama sanırım benim 2 senedir kullandığım Asus marka kartımda da o sorun var ama beni hiç rahatsız etmiyor.

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Jiyu
Arkadaşlar dün bu sistem 1k daha ucuzdu bugün pahalandı. Özelleştirmeler de pahalanıyor.
Pc hocası 12'deki özelleştirmeler neredeyse bitmiş , gamegaraj da 37k olan 4070süper sistem 39k olmuş.
Sizce pc hocası 9 enarmax kasa olmasına rağmen alınır mı ? 700w seçmek daha geleceğe yönelik olur mu ?
psu kötü diyorlar ve fiyatı arttı çok kararsız kaldım ne yapmalıyım ? özelleştirince 1x16 ram bile olsa 33k yapıyor
Bitfenix kasa seçmek doğru karar mı yoksa enarmax kasa güvenilir ise 700w seçecem?

Ben de bu yüzden tereddüt ediyorum sanırım genel olarak asus dual serilerinde cw sorunu daha fazla çünkü pc hocası 12 yorumlarında da çok vardı. Son olarak enarmax kasa ve psu kötü diye mi 1500 tl fazla verip bitfenix seçiyorsunuz ? o kasa güzel mi , biraz araştırdım vento xpg fsp kasalar güzelmiş ama onların özelleştirmesi yok kendim sonradan değiştiremem pişman olmak istemiyorum. Hava akışı , fanlar güzel mi ? psu iyi mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,419
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom