Büyük Boy Mouse Pad Önerisi

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
795
Bütçe
200
Merhabalar,
En az 70x30 en fazla 120x60 ölçülerinde mouse pad arıyorum. Bunun haricinde en önemli şartım mouse padin kontrol olması. Yani üst yüzeyi gözenekli olmasını istiyorum.
Net bir bütçem yok ancak ne kadar ucuz o kadar iyi.

Baskılı olsa tadından yenmez ama bu ölçülerde kontrol mouse pad 1 2 tane bulabildim. Farklı bir isimde mi geçiyor bilemiyorum.

Ben çok anlamıyorum kardeşim güzel duruyordu mouse de kayıyor işte 😅
Valla gerçekten çok güzel duruyor o yüzden detaya bakarken acayip heyecanlanmıştım. 😁
Üst yüzey pürüzsüz olunca mouse hızlıca hareket ettirilebiliyor ama yüzey pürüzlü olursa FPS oyunlarında milim nişan almak daha kolay oluyor

klasse porge veya xrades'den başka bir marka bakmanızı önermem bu üçü arasından desenini beğendiğinizi alabilirsiniz
Öncesinde sadece xradesı biliyordum desenleri gerçekten çok hoş bu 3 markanın da ancak kontrol olup olmadığı yazmıyor diye çekincelerim var. 😔

Valla gerçekten çok güzel duruyor o yüzden detaya bakarken acayip heyecanlanmıştım. 😁
Üst yüzey pürüzsüz olunca mouse hızlıca hareket ettirilebiliyor ama yüzey pürüzlü olursa FPS oyunlarında milim nişan almak daha kolay oluyor
Doğrudur kardeşim

Ooooo kanka doğum günü.
Sana büyük boy mouse pad yerine başka büyük boy bişey hediyye etmek istiyorum :D hahahhahshshah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cimri olma ya al pahalısından güzel bişey

Yakın çekimler kontrol gibi normalde speed gibi. Acaba ellerine hangisi gelirse onumu yollayacaklar 😂

Ooooo kanka doğum günü.
Sana büyük boy mouse pad yerine başka büyük boy bişey hediyye etmek istiyorum :D hahahhahshshah

Cimri olma ya al pahalısından güzel bişey
100 manat yolla en iyisini alayım. 😂

Yakın çekimler kontrol gibi normalde speed gibi. Acaba ellerine hangisi gelirse onumu yollayacaklar 😂

100 manat yolla en iyisini alayım. 😂
100 manatı kargoyla yolliyim.
Koru onu yastık altında. Her geçen gün zengin olursun.
Ha 1900TL oldu olucak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,609
Üyeler
184,484
Son üye
nnm.
Geri