crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
Valla ben senin kafana kürekle vurayım cidden.Alınır ama bunların arasından alınmaz bence
Valla ben senin kafana kürekle vurayım cidden.Alınır ama bunların arasından alınmaz bence
hepsinden daha iyi deathadder .d ?Ben rival 600 kullanıyorum kaucuk bence bir sorun değil ama istersin 710 da alabilrisin benim önerim rival 600 sonra 710
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır ama bunların arasından alınmaz bence
Ben karşı değilimm kulaklığım razer ama bunların arasından alınmazbir kaç yıl öncesinde ıŞıQlı mIşIqLı espirisi her yerde vardı büyük ihtimalle bu arkadaş da öyle. türkiyede razera karşı bu espiri yüzünden büyük önyargı var.
Valla ben senin kafana kürekle vurayım cidden.
Elinin boyutlarını söyler misin?Deathadder V2 ile rival 600 arasında kaldım simdide Deathadder V2 de güzlmis özeliklerine bakınca
Sensörü en iyi sensör, yazılımı iyi, şekli iyi, boyutu da iyi ama alınmaz. Güzelmiş.Ben karşı değilimm kulaklığım razer ama bunların arasından alınmaz
Gülme la, ben ciddiyim.
bir şey soracağım. kraken TE 640 tl kraken 7.1 v2 740 tl aradaki farka değer mi sence? veya hangisi daha iyi?Valla ben senin kafana kürekle vurayım cidden.
deathadder v2 deki sensör dünyada başka mouseda yok kankam.Deathadder V2 ile rival 600 arasında kaldım simdide Deathadder V2 de güzlmis özeliklerine bakınca
Kraken 7.1 V2 kullanıyorum ben de. Artık alınmaz, Synapse 3 desteği bile yok Kraken 7.1 V2'nin. Kraken Tournament Edition daha iyi bir seçim olur. Veya o fiyata Kraken Ultimate 7.1 alırsın.bir şey soracağım. kraken TE 640 TL kraken 7.1 v2 740 TL aradaki farka değer mi sence? veya hangisi daha iyi?
Var la, o kadar da değil yani .deathadder v2 deki sensör dünyada başka mouseda yok kankam.
biraz abartı oldu ama cidden baya iyi.peki ultimate ile TE arasındaki 200 tl farka değer mi?Kraken 7.1 V2 kullanıyorum ben de. Artık alınmaz, Synapse 3 desteği bile yok Kraken 7.1 V2'nin. Kraken Tournament Edition daha iyi bir seçim olur. Veya o fiyata Kraken Ultimate 7.1 alırsın.
Var la, o kadar da değil yani .
Arada 200 ₺ mi varmış la? Ben olsam Kraken Ultimate 7.1 seçerdim. O bütçedeki kulaklıkların hepsi çok iyi, arada dağlar kadar fark olan bir kulaklık yok yani, ışıkları da hoş olduğu için seçerdim.biraz abartı oldu ama cidden baya iyi.peki ultimate ile TE arasındaki 200 TL farka değer mi?
sürücü farkları var mı acaba yoksa saddece THX-7.1 ve rgb farkı mı var?Arada 200 ₺ mi varmış la? Ben olsam Kraken Ultimate 7.1 seçerdim. O bütçedeki kulaklıkların hepsi çok iyi, arada dağlar kadar fark olan bir kulaklık yok yani, ışıkları da hoş olduğu için seçerdim.
Onu bilmiyorum bak, bulursan sen bana söyle.sürücü farkları var mı acaba yoksa saddece THX-7.1 ve RGB farkı mı var?