🔥İndirim BÜYÜK EPOMAKER VE WHATGEEK İNDİRİMİ

kosanw

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Türkiye'de 2 tanesini 4400 TL yken burda WGWK kuponuyla 2 tanesi 37 dolar yani 1400 kusur TL ye geliyor.

10 dolar kupon koduyla ürünün orijinal fiyatının yarısıyla alabilirsiniz.
Brick87 modelide kuponla 39 dolara
Ve ak820pro modelide 48 dolara
Ak820max modelide 43 veya 45 dolara gelmektedir(site üzerinden bilgilerine bakabilirsiniz)
Herhangi bir vergi çıkmıyor . (Yüksek ihtimal çıkmıyor vergi çıkarsa sorunmlusu değilim ) İyi alışverişler iyi geceler
Gamepad olarak bundan da alabilirsiniz biraz eklerim derseniz

Bununda stoğu bulunmaktaydi 2 tane 2sinide aldım 47 dolara geldi arada stok giriliyor bilginiz olsun

Epomaker'in konusunu açıcaktım ama kayda değer bir şey göremedim hepsinde 1 2 dolar indirim var. Kupon olmasa tırt.

Epomaker'in konusunu açıcaktım ama kayda değer bir şey göremedim hepsinde 1 2 dolar indirim var. Kupon olmasa tırt.
Rt100de guzel indirim var diğerleri dediğin gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2tane gamepad çektim valla 47 dolardan gamesir trde tanesi bu fiyat iyi oldu

Rt100de guzel indirim var diğerleri dediğin gibi

2tane gamepad çektim valla 47 dolardan gamesir trde tanesi bu fiyat iyi oldu
var mı kayda değer gamepad? whatgeek türkiye gönderimini geri açmış mı?

var mı kayda değer gamepad? whatgeek türkiye gönderimini geri açmış mı?
Gönderim var zaten trye aktif olarak attığım gamepad gizala da 2200 TL tanesi

Gönderim var zaten trye aktif olarak attığım gamepad gizala da 2200 TL tanesi
Dürüst olursam normalde o fiyat etmez ama easymxx15 civarıdır kalitesi 2 taneside 1400 olunca güzel fiyat

Hocam stok bitti şuan onda ama 10 dolar kargo parası alıyor 28 dolara geliyo bende 19 daha koyarım 2. Yi alırım diyip 2 tane çektim

Gamesirin bide kutusuda var tozlanmasin diye kutusnu kalayip koyabilirsiniz plastik kutu

Tekli alicaksan kendi sitesinden direk kargo parasız 25 e al 2 tane alınca whattgeekde 3 4 dolar indirim oluyor

8K mah bataryalı bı klavye gelirse 25 30 a direk cekicem temu aulanin şarjı artık 1 günü çıkarmıyor illet zımbırtı 1 yil dolmadan kendini saldı

8K mah bataryalı bı klavye gelirse 25 30 a direk cekicem temu aulanin şarjı artık 1 günü çıkarmıyor illet zımbırtı 1 yil dolmadan kendini saldı
Gelme ihtimali yok o fiyatlwra

Arkadaşlar marka bilinmiyor ama bigbig won choce güzel gamepaddir zaten beleş

oyun kolunun TR de eş değeri ne olabilir 2 kol için 1450 TL vergi çıkmazsa fena değil

Bakalım ggendeki mchose g75 ve 820 pro/Max takibimde belki yine 25 dolara iner 820ler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,751
Üyeler
185,946
Son üye
arifll
Geri