Büyük Markalar vs Wraith

Büyük markalar çok güvenilir değil. Wraith iade almıyor diyenlere de aldanma benim çoğu aldığım ürünü seve seve iade aldılar. Orada burada 2-3 kişi yazınca insanlar ördek sürüsü gibi toplaşıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wraith'ten istemezseniz alttakilere bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Wraith site olarak güvenmiyorsanız, Gaminggen üzerinden de alabilirsiniz. Ben Razer, Logitech döviz ve marka kaynaklı şişen ürünlere para vermeyi doğru bulmuyorum. Yarı fiyatına yakın donanım alabiliyorsanız Çinli markalardan alın.

Ama Amazon üzerinden satılan ve Amazon'un desteği hariç, hiçbir firma sorun yaşanınca size kolaylık sağlamayacak. Amazon marka değerine zarar gelmesin diye para yakmayı seviyor. Burada yaşayacakları maddi zarardan korkan veya bütçesi ona yetmeyecek firmalar Amazon'a girmiyor. Yani bu kafayla bakarsanız Amazon hariç bir şey alınmaz. Bu arada Logitech, Razer falan da bayağı sorun çıkarıyor. Hatta bu yurtdışı kısıtlamalarından dolayı yardım etmek isteseler bile o yardımı almanızı engelleyen bir devletiniz var.

Wraith bu arada bunların farkında, o yüzden incehesap ile anlaşmışlar mesela. Çok zarara girmeyecekleri ortak buldukça bu satış yerleri artacaktır. Veya gerçekten iyi bir satış döngüsüne girerlerse (bizim ülkede bu zor, ATK A9 gibi giriş seviyesi ürünler satıyor en fazla) Amazon, HB vb. satmaya başlarlar. Veya diğer küçük firmalar gibi, Amazon'da sorun yaşarsa oluşacak maddi şeyi fiyata yansıtabilir. Atıyorum A firması kendi sitesinde ürünü ₺300 satıyorsa Amazon, HB bu ürün ₺500-600 oluyor.

Tüketici hakem heyeti ile uğraşacak bir yapım yok diyorsanız, her ürünü Amazon'dan alın.
Dediğinz şeylerde haksız sayılmazsınız ama diğer tüm firmalar biraz uğraştırsada Wraithe bulaşan THH gitmeden çözemiyor işini. Hakkında en çok THHye gidilen firma olabilir son zamanlarda.

Büyük markalar çok güvenilir değil. Wraith iade almıyor diyenlere de aldanma benim çoğu aldığım ürünü seve seve iade aldılar. Orada burada 2-3 kişi yazınca insanlar ördek sürüsü gibi toplaşıyorlar.

Wraith'ten istemezseniz alttakilere bakabilirsiniz.

Forumu biraz dolaş hocam kaç tane wraith postu var ben sayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,373
Üyeler
195,609
Son üye
Azizeg0764
Geri