Büyük mousepad önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
200
Merhaba, oyun için büyük mouse pad arıyorum.
Fare olarak razer basilisk v3 kullanıyorum.
RGB olsun olmasın umrumda değil.
Çok para harcamak istemiyorum MAX 200 TL

Kolay aşınır mı?
  • Sık Mikro dokuma yöntemi ile Özel mousepad kumaşlarına baskı yapılmıştır , Şuanki son teknoloji ile üretilmektedir.
  • Kaydırmaz taban ve maksimum dpi hassasiyeti ile inavosyonun zirvesindedir.
  • Kirlenmelere ve lekelenmelere karşı yıkanabilir 220 derecede özel sıcak baskı ile basıldığı için baskısında aşınma söz konusu değildir.
  • Pürüzsüz mükemmel yüzeyi ile mouse da takılma yapmaz istediğiniz dpi da kullanabilirsiniz.

Ben bu ürünü kullanıyorum fiyat performans olarak iyi

Lekelenmiyor bir şey olursa nemli bezle siliyorum tertemiz oluyor, siyah olduğu için tozlanıyor haftada bir süpürge makinesinin koltuk süpürme ucuyla supürüyorum tertemiz oluyor

Ekler

• Screenshot_20230122_175015_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230122_175015_Hepsiburada.jpg
    125.3 KB · Hit: 39
  • Sık Mikro dokuma yöntemi ile Özel mousepad kumaşlarına baskı yapılmıştır , Şuanki son teknoloji ile üretilmektedir.
  • Kaydırmaz taban ve maksimum dpi hassasiyeti ile inavosyonun zirvesindedir.
  • Kirlenmelere ve lekelenmelere karşı yıkanabilir 220 derecede özel sıcak baskı ile basıldığı için baskısında aşınma söz konusu değildir.
  • Pürüzsüz mükemmel yüzeyi ile mouse da takılma yapmaz istediğiniz dpi da kullanabilirsiniz.
Ben bu ürünü kullanıyorum fiyat performans olarak iyi

Lekelenmiyor bir şey olursa nemli bezle siliyorum tertemiz oluyor, siyah olduğu için tozlanıyor haftada bir süpürge makinesinin koltuk süpürme ucuyla supürüyorum tertemiz oluyor
pekala bunu alırım o zaman rgb olmaması baya iyi oldu masamda çok kablo var zaten

Geri