Neler Yeni

Büyük saçmalık Eski modemde sabit yanan dsl ışığı yeni modemlerde yanmıyor

cipsege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ege cips
tplink wd-9970 Modemde sabit yanan Dsl ışığı ne daha dün aldığım "Keenetic extra dsl'de", ne de 1 senedir kullandığım ama aniden internet giden zyxel vmg3625 de sabit yanmıyor, internette bilgi bulamadığımdan chatgptye sordum altyapın eski olduğundan eski modemde çalışıyor yeni modemlerde sıkıntı çıkarıyor yazdı bu nasıl saçmalık yeni modem kullanamayacak mıyım ? 2600 tl verdik bağlanmıyor evin içinden apartman girişine yeni hat çekersem çözülür mü ?
Sonuç: Keenetic desteğe ulaştım Anydesk üzerinden bağlanıp baktılar hattınızın değeri kötü sınırda çalışıyor, Ttnin verdiği eski modem özel ayarlandığı için kötü koşullarda çalışıyor, yeni modemler çalışmayabilir dedi. Evden direkt cat6 kablo çekin dediler.

Ekler

• eskimodem1.jpg
    eskimodem1.jpg
    97.7 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,072
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Modemin teknolojisi de eski zaten VDSL sonuçta alakası yok. Muhtemelen tesisatta sıkıntı var.

cipsege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ege cips
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Uydu alıcı gibi düşünün, bazı alıcılarda sinyal seviyesi ve kalitesi düşükte olsa, yayını izleyebilirsiniz. Sinyal algı eşiği sendromu.🤭

cipsege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ege cips
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uydu alıcı gibi düşünün, bazı alıcılarda sinyal seviyesi ve kalitesi düşükte olsa, yayını izleyebilirsiniz. Sinyal algı eşiği sendromu.🤭
acces point moduna alıp diğer modeme bağladım boşta durmasın diye 1 haftadır uğraşıyorum illa daha fazla masraf çıkaracak

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Öyle ne yazık ki, 23 awg bakır cat6 veya 2 telli 0.5 mm bakır tel. kablo işinizi görür. Tek parça, yekpare çekersiniz, bir kere masraf yaparsınız, uzun süre idare eder.

cipsege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ege cips
Keenetic desteğe ulaştım Anydesk üzerinden bağlanıp baktılar hattınızın değeri kötü sınırda çalışıyor, Ttnin verdiği eski modem özel ayarlandığı için kötü koşullarda çalışıyor, yeni modemler çalışmayabilir dedi. Evden direkt cat6 kablo çekin dediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,382
Üyeler
172,823
Son üye
ferit ferdinat
Top Bottom