Neler Yeni

Büyüme hormon ilacı ne işe yarıyor?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dostlar internette bunun hakkında birkaç şey gördüm, Saizen adlı bir ilaç büyüme hormonların etkilediği yazıyor yaş 16 boy konusunda ne gibi artıları olur?, yan etkileri nelerdir?, reçetesiz ya da doktora giderek nasıl temin edebilirim?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Büyüme hormonu eksikliği, Turner Sendromu, Prader-Willi sendromu, Kronik böbrek yetmezliği, ve gestasyonel yaşa göre (SGA) küçük doğmuş çocuklarda büyüme geriliğinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda çocukluk çağından erişkinliğe geçişte ve yeni tanı almış erişkin hastalarda da uygun endikasyon ile kullanılmaktadır.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyüme hormonu eksikliği, Turner Sendromu, Prader-Willi sendromu, Kronik böbrek yetmezliği, ve gestasyonel yaşa göre (SGA) küçük doğmuş çocuklarda büyüme geriliğinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda çocukluk çağından erişkinliğe geçişte ve yeni tanı almış erişkin hastalarda da uygun endikasyon ile kullanılmaktadır.
Yaşım için uygun mu bilmiyorum fakat kullandığım taktirde boy uzaması olabilir mi? böyle şeyler söyleyen bazı kaynaklar var.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Yaşım için uygun mu bilmiyorum fakat kullandığım taktirde boy uzaması olabilir mi? böyle şeyler söyleyen bazı kaynaklar var.
Hocam iğneyi yıllık kullanmak lazım ve maliyeti 13000 TL dolar 9 TL üzerinden hesaplanmış bir şekilde

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Hocam iğneyi yıllık kullanmak lazım ve maliyeti 13000 TL dolar 9 TL üzerinden hesaplanmış bir şekilde
boy konusunda kaç cm katabilir acaba?, eğer 10-15 cm gibi büyük boyutlar katıyor ise ve kesinliği varsa bu parayı vermekte geri durmam.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
boy konusunda kaç cm katabilir acaba?, eğer 10-15 cm gibi büyük boyutlar katıyor ise ve kesinliği varsa bu parayı vermekte geri durmam.
13000 TL varya hocam onu dolar yap yanlış araştırma yaptım 13000 dolar yıllık maliyet ve çocuklarda daha iyi sonuç veriyor hastalığı olan insanlara yapılıyor

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
13000 TL varya hocam onu dolar yap yanlış araştırma yaptım 13000 dolar yıllık maliyet ve çocuklarda daha iyi sonuç veriyor hastalığı olan insanlara yapılıyor
hocam ben kısa kalmaya razıyım, 13000 dolar ne demek...

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Tavsiyem bulaşma maliyeti fazla ve vücut dengeni bozabilir uykuna dikkat et özellikle büyüme hormonu uykuda daha fazla salgılanıyor sağlıklı beslen kalsiyum tüket kemiklerin gelişsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

O paraya ne güzel pc toplanır boşver

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Tavsiyem bulaşma maliyeti fazla ve vücut dengeni bozabilir uykuna dikkat et özellikle büyüme hormonu uykuda daha fazla salgılanıyor sağlıklı beslen kalsiyum tüket kemiklerin gelişsin
Hocam uyku, sağlıklı beslenme, kalsiyum konusunda son 10 aydır felan ciddi anlamda iyi gidiyorum, bodybuilding ile uğraşıyor ve şimdiye kadar bana 4-5 cm civarı kazandırdı 4 ay'a yakın bir sürede.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu gercekten cücelik hastalığı olanlar ve büyüme eksikliği olanlar için iğneyi normal biri yaparsa nolucağını bilemem sırf yaşıtlarından bi tık daha kısasın diye böyle işlemlere ne gerek var

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

O paraya ne güzel pc toplanır boşver
150.000 liraya bi tane 600 hp e36 toplar otobanları ağlatırım.

Bu gercekten cücelik hastalığı olanlar ve büyüme eksikliği olanlar için iğneyi normal biri yaparsa nolucağını bilemem sırf yaşıtlarından bi tık daha kısasın diye böyle işlemlere ne gerek var
Hocam bu gün boyumu ölçtüm ve 1.69 pek beni tatmin eden bir boy değil maalesef :(

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hocam uyku, sağlıklı beslenme, kalsiyum konusunda son 10 aydır felan ciddi anlamda iyi gidiyorum, bodybuilding ile uğraşıyor ve şimdiye kadar bana 4-5 cm civarı kazandırdı 4 ay'a yakın bir sürede.
Bak ne güzel işte ne yapıcan iğneyi boşver

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
150.000 liraya bi tane 600 hp e36 toplar otobanları ağlatırım.

Hocam bu gün boyumu ölçtüm ve 1.69 pek beni tatmin eden bir boy değil maalesef :(
la 169 ne ben 150 falan sandım o kadar ilaç durumuysa falan :D zaten 2-3 cm uzasan tr ortalaması oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,770
Üyeler
166,995
Son üye
Alitkszz