Neler Yeni

Büyüme hormon ilacı ne işe yarıyor?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar internette bunun hakkında birkaç şey gördüm, Saizen adlı bir ilaç büyüme hormonların etkilediği yazıyor yaş 16 boy konusunda ne gibi artıları olur?, yan etkileri nelerdir?, reçetesiz ya da doktora giderek nasıl temin edebilirim?
Sağlıkta ilaç gerekiğinde kullaılmalı.
Senin genlerinin sınırladığı şeye müdahale edersen iyi sonuçları olmayabilir karışma vücudunun bot gii meselelerine uzadığın kadar.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Ben 2 yıl boyunca kullandım boy ile ilgili bir sorunum zaten yoktu ama daha uzun olmak istediğim için kullanmıştım. Aşırı ama aşırı pahalı ama işe yarıyor
Hocam fiyat böyleyken imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer uzamak istiyorsan ve yaşın da çok geçmediyse ki kemik kapanmadıysa 22'ye kadar uzayabilirsin çoğunluk ile 18 son yaştır ama ihtimal var
Kilona ve boyuna göre (kas yapmak) için gerekli proteğini alır ve spor yaparsan büyüme hormonun artacak ve boyun uzayacak, aynı zaman da da çok güzel bir vücudun olacak.
Normal de spor yapanların süt içmesi pek uygun değil ama boy istiyorsun 1 Litre süt iç gün de
Erken saatler de yat 11 en geç olmalı ama dayanamam diyorsan en geç 12.15 derim.
Testestoron hormonu salgılanması için de uyku gerekli.
Bol şans
hocam süt konusunda yanılıyorsunuz, süt insan için pek iyi bir şey değil, Hele günlük 1 litre aşırı fazla.
spor konusunda da 4 felan aydır söylediğim gibi bodybuilding yapıyorum ve bu şekilde uzama kaydettim, yakın zamanda tomografi çektirip duruma göre devam edeceğim. yine de her şey için teşekkürler <3

Sağlıkta ilaç gerekiğinde kullaılmalı.
Senin genlerinin sınırladığı şeye müdahale edersen iyi sonuçları olmayabilir karışma vücudunun bot gii meselelerine uzadığın kadar.
haklısınız hocam, teşekkürler <3

1.69 Normal dostum bende sınıfta herkesten kısaydım.
Kızlardan bile !
Evet öyleydim.
Bir anda boyum uzamaya başladı ve yine pek uzun olmasamda yaşıtız ve 1.73 boyundayım.
bu biraz genetiktir amcam askere 6 ay kala uzamış mesela :D
Dayımda aynı, çocuklar zaten boylarını babadan alırlar.
Babamda 1.79 civarı zaten.

Bu sözünü unutma eğer dengeyi bozarsanız ciddi hasarlar alırsınız.
parası varsa alsın.
Alırsa da Şansına bağlı.
sende olmadı diye herkeste de olmayacak diye bir şey yok.
Uyarmakla mükellefim.
Hocam ayıptır söylemesi babamı geçeli 5-6 cm felan oldu :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dolar 8 iken 1 haftalık ilaç için 1200 lira ödüyorduk ayda 4800 lira falan ediyor, şu an daha da pahalıdır.
bu kadar para vermek pek elimden gelecek bir durum değil maalesef :/

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bu kadar para vermek pek elimden gelecek bir durum değil maalesef :/
Bence değmez zaten bu kadar para vermeye. Eğer bu ilacı kullanmasaydım ne kadar uzardım onu bilmiyorum o yüzden aslında ilacın işe yarayıp yaramadığından da emin değilim bence kattıysa bile en fazla 2-3 santim katmıştır ama sanırım biraz da olsa işe yarıyor, paran olsa bile mantıksız beni de annem babam zorladı açıkçası

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Bence değmez zaten bu kadar para vermeye. Eğer bu ilacı kullanmasaydım ne kadar uzardım onu bilmiyorum o yüzden aslında ilacın işe yarayıp yaramadığından da emin değilim bence kattıysa bile en fazla 2-3 santim katmıştır ama sanırım işe yarıyor, paran olsa bile mantıksız beni de annem babam zorladı açıkçası
2-3 cm için o parayı asla vermem, sanırım kullanabileceğim tek nokta spor konusunda oluyor bu ilaç için.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
2-3 cm için o parayı asla vermem, sanırım kullanabileceğim tek nokta spor konusunda oluyor bu ilaç için.
Evet bayağı kaslı gözüküyorsun bunu kullanınca yazın tatile gittiğimde herkes bana günde ne kadar spora gidiyorsun çok kaslısın falan diyordu oysa spora bile gitmiyordum ilginç bi efekti var

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Evet bayağı kaslı gözüküyorsun bunu kullanınca yazın tatile gittiğimde herkes bana günde ne kadar spora gidiyorsun çok kaslısın falan diyordu oysa spora bile gitmiyordum ilginç bi efekti var
çok iyi bir şekilde yağ yaktırdığını söylüyorlar sanırım en iyi yönü bu.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bana zamanında gelişim geriliği var dendi içinde ilaçlar olan süt serisi verildi... Bazen içer bazen çaktırmadan çöpe atardım, ailem öğrendiği vakit çok üzüldüler çünkü hem gelişim kaybı hem para israfı olmuştu daha fazla devam edemediğimi görünce başkasına vermiştik. Hayatımda geriye baktığım zaman en çok vicdan azabı çektiğim olaylardan bi taneside budur, eğer sanada bu tarz ilaçlar verirlerse lütfen iç...

İçememein sebebi tadı idi hala vanilyalı ve muzlu sütlere karşı bir duyarlılğım var muz için geçiyor hafiften lakin vanilyalı neredeyse hiç bir şey yemek görmek koklamak istemiyorum direkt midem bulanıyor, sana verirlerse çikolatalı tavsiyemdir o da kötü ama diğerlerinden iyidir, bide çilekli vardı onun allah belasını versin ona bir şey demek istemiyorum AS:DsAD:AS

Bana zamanında gelişim geriliği var dendi içinde ilaçlar olan süt serisi verildi... Bazen içer bazen çaktırmadan çöpe atardım, ailem öğrendiği vakit çok üzüldüler çünkü hem gelişim kaybı hem para israfı olmuştu daha fazla devam edemediğimi görünce başkasına vermiştik. Hayatımda geriye baktığım zaman en çok vicdan azabı çektiğim olaylardan bi taneside budur, eğer sanada bu tarz ilaçlar verirlerse lütfen iç...

İçememein sebebi tadı idi hala vanilyalı ve muzlu sütlere karşı bir duyarlılğım var muz için geçiyor hafiften lakin vanilyalı neredeyse hiç bir şey yemek görmek koklamak istemiyorum direkt midem bulanıyor, sana verirlerse çikolatalı tavsiyemdir o da kötü ama diğerlerinden iyidir, bide çilekli vardı onun allah belasını versin ona bir şey demek istemiyorum AS:DsAD:AS
ben glb konuyu yanlış anladım da dursun yine denk gelen olur belki

• Hahaha
Reaksiyonlar: Foxt

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hocam fiyat böyleyken imkansız.

hocam süt konusunda yanılıyorsunuz, süt insan için pek iyi bir şey değil, Hele günlük 1 litre aşırı fazla.
spor konusunda da 4 felan aydır söylediğim gibi bodybuilding yapıyorum ve bu şekilde uzama kaydettim, yakın zamanda tomografi çektirip duruma göre devam edeceğim. yine de her şey için teşekkürler <3

haklısınız hocam, teşekkürler <3

Hocam ayıptır söylemesi babamı geçeli 5-6 cm felan oldu :D
Herkesin bir dengesi vardır :D
sen daha uzamazsın belki ben gelirim geçerim seni.
hormonla alakalı.

• Beğen

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
ben hiçbirşey kullanmadım ve 1.91 im nasıl oluyor anlamadım :)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sadece boy içinse, vücuduna böyle bir müdahalede bulunman çok yanlış olur doktora danışmadan kesinlikle yol alma.

• Beğen

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri