Neler Yeni

Büyüme Hormonu Eksikliği olan birisi ne yapmalı

Shix2x

80+ Bronze
Kaynağın nedir acaba? Kaç tane ameliyat olan insandan yorum okudum ben.
@Aquamen

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her sabah aç karnına harnut pekmezi ye ama unutma boy tamamen genetiktir takviye ile belki 1-2cm uzarsın o da belki kafana takma ya her şey boy değil bizde var Allaha şükür ama hayatımda bişey değişmiyor en azından benim standart hayatım var boyun uzun olması seni güzel göstermez sen vucut yapını iyi tut yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
1 yıllık tedavi ücreti 1.000.000 - 2.000.000 TL civarında. İlk duyduğumda bende çok şaşırmıştım, aslında biraz daha devlet desteği ile kullanmam gerekiyor ama 165 olunca yeterli boya ulaştı denilerek desteği kesiyorlar.
Bana 1.75 olana kadar kullanacsn dediler vergilerinizden azda ben nasipleniyorum helal edin

Kadirizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir T.
Her sabah aç karnına harnut pekmezi ye ama unutma boy tamamen genetiktir takviye ile belki 1-2cm uzarsın o da belki kafana takma ya her şey boy değil bizde var Allaha şükür ama hayatımda bişey değişmiyor en azından benim standart hayatım var boyun uzun olması seni güzel göstermez sen vucut yapını iyi tut yeter
Dediğinizi uygulayacağım hocam umarım 5-6 cm uzarım. çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye