Buzdolabına koyduğum suların tadı neden berbat oluyor?

Kapağı tam kapalı olmasa diyecem ki dolaptaki bir şeyin kokusu geçiyordur Tam kapalı olduğundan diyemiyorum. Olsa olsa bekletme koşullarında sıkıntı olduğundandır. Satın aldığınız market yoğun güneşte veya rutubette bekletmiştir vesaire, bakteri yuvası olmuştur su. Aklıma başka bir şey de gelmiyor.

Şişenin kalitesi ile ilgili olabilir kötü bi plastik kullanıldığı zaman plastiğin tadı geçebiliyor veya o şişenin içinde duran su uzun süre kalırsa suya geçip plastik bi tat bırakır veya içinde ki beklemden dolayı bakterilerin birikmesi de ayrı bi ayrıcalık ve şişe ve kapak kalitesizse onların içinden dolabın içinde ki kokuların da etki etmesi var tabi
Yeni bilgi için teşekkürler.

Bosch
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapağı tam kapalı olmasa diyecem ki dolaptaki bir şeyin kokusu geçiyordur Tam kapalı olduğundan diyemiyorum. Olsa olsa bekletme koşullarında sıkıntı olduğundandır. Satın aldığınız market yoğun güneşte veya rutubette bekletmiştir vesaire, bakteri yuvası olmuştur su. Aklıma başka bir şey de gelmiyor.
Yani bende öyle dicem ama aynı kolideki diğer sular sicakken bir sey yok tadında.

O zaman efso taktik veriyorum. A101 lerde 750Ml Beypazari cam büyük soda oluyor 37tl sodayı içiyosun cam şiseyi atmıyosun dikkat et kapağını kaybetme sonra suyu basıp dolabin içecek gözüne 6-7 tane dizdigin zaman 4 kişilik bir ailenin soğuk su ihtiyacı karsılanmıs oluyor. Denendi onaylandı cam şise çabuk soğuyor ve sağlıklı.

O zaman efso taktik veriyorum. A101 lerde 750Ml Beypazari cam büyük soda oluyor 37tl sodayı içiyosun cam şiseyi atmıyosun dikkat et kapağını kaybetme sonra suyu basıp dolabin içecek gözüne 6-7 tane dizdigin zaman 4 kişilik bir ailenin soğuk su ihtiyacı karsılanmıs oluyor. Denendi onaylandı cam şise çabuk soğuyor ve sağlıklı.
Teşekkürler hocam sağolasın. Çıkınca bir bakiyim varsa aliyim o şişelerden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri