S Semef 80+ Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Efe Bugün, 01:17 #1 İsyerinde canim soguk kahve cekti ve fazla sicak olmayan bir kahve yaptim dolaba koydum ve unuttum patlarmi
İsyerinde canim soguk kahve cekti ve fazla sicak olmayan bir kahve yaptim dolaba koydum ve unuttum patlarmi
-Mehmet- 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 7,728 Dahası Reaksiyon skoru 4,001 İsim Mehmet Aslan Bugün, 01:21 #2 Semef yazmış: İsyerinde canim soguk kahve cekti ve fazla sicak olmayan bir kahve yaptim dolaba koydum ve unuttum patlarmi Devamı için tıklayın... camına bağlı , kupa falansa pek bir şey olmaz bence , yarın çıkarırsın ısınır. Upvote 0 Downvote
Semef yazmış: İsyerinde canim soguk kahve cekti ve fazla sicak olmayan bir kahve yaptim dolaba koydum ve unuttum patlarmi Devamı için tıklayın... camına bağlı , kupa falansa pek bir şey olmaz bence , yarın çıkarırsın ısınır.
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,403 Bugün, 02:30 #3 Semef yazmış: İsyerinde canim soguk kahve cekti ve fazla sicak olmayan bir kahve yaptim dolaba koydum ve unuttum patlarmi Devamı için tıklayın... Bende meyvesuyu unuttum cam ve patladı fakat benimki buzluktaydı. Seninki buzlukta değilse patlamaz. Upvote 0 Downvote
Semef yazmış: İsyerinde canim soguk kahve cekti ve fazla sicak olmayan bir kahve yaptim dolaba koydum ve unuttum patlarmi Devamı için tıklayın... Bende meyvesuyu unuttum cam ve patladı fakat benimki buzluktaydı. Seninki buzlukta değilse patlamaz.