Mehmet Emin Ay
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Bir Söz vardı: Kırk alimi bir delille yendim ama 1 cahili 40 delille yenemedim diye.
Aynen böyle olmuş.
Aynen böyle olmuş.
Isınmıyor ama masaüstünde PC bazı zamanlar kasıyor saçma bir şekilde, sanırım SSD yüzünden.Hala sorunsuz mu SSD'niz?
Bu tarz vakalar çok fazla. 1 ay sonra sorun çıkıyor. Merak etmeyin bende sorunlu SSD kullanıyorum.Isınmıyor ama masaüstünde PC bazı zamanlar kasıyor saçma bir şekilde, sanırım SSD yüzünden.
Arkadaşlar haklıymış![]()
Askere gitme durumum olmasaydı patriot veya samsung ssd ile değiştirecektim, nasipse gelince hallederimBu tarz vakalar çok fazla. 1 ay sonra sorun çıkıyor. Merak etmeyin bende sorunlu SSD kullanıyorum.
Herkes de sorunlu olacak diye bir şey yok ki. Elektronik bu sonuçta. Bende kullandım bx500 1 sene. Hiçbir problem yaşamadımAma inatla sorunlu bir ssd aldırıyor. Belkide konu sahibi gördü adamda 5k mesajı pardon adan dedimbelkide konu sahibi çoktan aldı bx500 ü
BX500'e kronik sorunlu değil diyen kişi de şunu yazmış:
Attığın konularda sağlık düşmesini kronik problem sanmışlar, yazık gerçekten.
Ulan kronik değil de ne o zaman
Benimde konu mu onaylamadılar. Şu an bu mesajı yazıyorum.Hayır, aynı konuyu iki kez açmadım, sadece aynı ay içerisinde 2 adet sistem toplama konusu açtım. Biri sistem yükseltmek için 20 gün önce birde 4 gün önce 8000TL sistem önerisi için.