DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Maalesef öyle hocam.Fakat tartışmalar daha çok bu modelleri alanlarda %100 sorun çıkacakmış, SSD'leri patlayacakmış gibi gösteriyor
Maalesef öyle hocam.Fakat tartışmalar daha çok bu modelleri alanlarda %100 sorun çıkacakmış, SSD'leri patlayacakmış gibi gösteriyor
satmak için. mesela ben de 5800 e 1660s li 9400f li 8 gb ram li sistemi 5800 e sattılar. 3 ay önce. keşke forumda olsaydım da daha iyisini toplasaydım.Vatan a gitmiştim bundan 2 3 ay önce .KDV indirimleri vardi bi sistem cikarmisti oradaki bir çalışan crucial ssd ye en iyi ssd fln diyordu adam .
o kadar mesajla o alim siz kimsiniz karşı çıkıyorsunuzTolga Samet kişisiJames Donkey JD240 240GB alınır mı?
Hepsiburada KDV indirimi var şu modeli almanı öneririm. https://www.hepsiburada.com/crucial-bx500-240gb-540mb-500mb-s-sata-3-2-5-ssd-ct240bx500ss1-p-HBV00000IF41Ywww.technopat.net
#Burhan# isimli kişi BX500 sorunlu diyor
Ama yaklaşık 5k mesajı olan Tolga Samet inatla BX500 ü savunuyor. Bazıları gerçekten mesajı fazla diye kendini haklı sanıyor.
herkesin elinde teknik veriler varMesele ne olursa olsun, sizinle saygı çerçevesinde tartışan bir insana nasıl oluyor da bu kadar rahat hakaret edebiliyorsunuz?
Üstelik elinizde teknik bilgiler, testler, incelemeler bile yokken?
Küfür etmek de ayrı bir acizlik zaten, karaktersizlik.
Ayrıca burada da çoğu kişi bilip bilmeden hakaret etmiş, aşağılamış. Çok biliyorsanız ya da elinizde teknik veriler varsa herkese sunun.
Tek bildiğiniz şey insanlara saldırıp hakaret edip alay etmek mi?
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Bir bakın yaptığınız şeye.
Yazık.
O zaman BX500 ü tercih etmekte sıkıntı yok dimi?@BaşaramadıkAbi,
Bunun için böyle bir konu açıp insanları kaosla galeyana getirmenin mânâsı nedir?
Neredeyse 2 yıl önceki bir konuyu hortlatıp adama sallayıp küfür eden biri neden savunulur?
Kronik, kelimesinin tanımını bilmeden her gördüğünüze kronik diye sallayacaksanız işimiz zor.
@Tolga Samet'in dediklerinde herhangi bir yanlışlık yok, aklınız sıra çok kişi ile öne çıkıyorsunuz.
Fabrikanın verdiği TBW değerlerine göre %'lik sağlık düşüşü normaldir, BX500'de biraz daha hızlı.
TBW değeri düşük, bir tık daha hızlı ömrü -sayısal olarak- tükeniyor diyoruz, olay tamamen şans işi.
"Aaa %'em düştü SSD çöp kronigh " diye bir şey yok, kronik sorunlu olan herhangi bir SSD yok.
Giriş seviyedeki çoğu ürün zaten PCB'sine kadar birbirine aşırı benzer durumda, ucuz yollu ürünler.
Zaten bunu belirtmiş, sıcak çalıştığını da eklemiş, sağlık algoritmasına takılmayın demiş, sorun nerededir?
BURHAN abinizin insanların üstüne kendini salıp küfretmesi hoşunuza mı gidiyor, neden böyle konu açtınız?
Herkesin elinde teknik veriler var.
Halen kendi bildiğinizi okuyorsunuz.Çok biliyorsanız ya da elinizde teknik veriler varsa herkese sunun.
Hala sorunsuz mu SSD'niz?Evet 1 ay oldu ama değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Garanti sürecinde olursa ayıplı mal şeklinde tüketici hakem heyetine başvururum.
Önceki SSD' m Hi Level markaydı ve öyle böyle ısınmıyordu.
Nereden baksan 80 derece oluyordu, kronik sorun tanısı koymak için kullanıcıların sistemine bakmak gerekiyor bence.
Fan sistemi kötü bir laptopta kullanırsanız ısınıp yavaşlaması normal ama 7 fanlı bir kasada kullanırsanız bu kronik sorun dediğiniz olay yaşanmaz.
Ben ssd yi değiştirmeyip sorun olursa forumu bilgilendireceğim.