Neler Yeni

BX500'ü savunan arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Lord Raiden
Mesele ne olursa olsun, sizinle saygı çerçevesinde tartışan bir insana nasıl oluyor da bu kadar rahat hakaret edebiliyorsunuz?
Üstelik elinizde teknik bilgiler, testler, incelemeler bile yokken?

Küfür etmek de ayrı bir acizlik zaten, karaktersizlik.

Ayrıca burada da çoğu kişi bilip bilmeden hakaret etmiş, aşağılamış. Çok biliyorsanız ya da elinizde teknik veriler varsa herkese sunun.
Tek bildiğiniz şey insanlara saldırıp hakaret edip alay etmek mi?
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Bir bakın yaptığınız şeye.
Yazık.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Vatan a gitmiştim bundan 2 3 ay önce .KDV indirimleri vardi bi sistem cikarmisti oradaki bir çalışan crucial ssd ye en iyi ssd fln diyordu adam . :(
satmak için. mesela ben de 5800 e 1660s li 9400f li 8 gb ram li sistemi 5800 e sattılar. 3 ay önce. keşke forumda olsaydım da daha iyisini toplasaydım.

rtx 3090

80+ Silver
Tolga Samet kişisi
#Burhan# isimli kişi BX500 sorunlu diyor
Ama yaklaşık 5k mesajı olan Tolga Samet inatla BX500 ü savunuyor. Bazıları gerçekten mesajı fazla diye kendini haklı sanıyor.
o kadar mesajla o alim siz kimsiniz karşı çıkıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesele ne olursa olsun, sizinle saygı çerçevesinde tartışan bir insana nasıl oluyor da bu kadar rahat hakaret edebiliyorsunuz?
Üstelik elinizde teknik bilgiler, testler, incelemeler bile yokken?

Küfür etmek de ayrı bir acizlik zaten, karaktersizlik.

Ayrıca burada da çoğu kişi bilip bilmeden hakaret etmiş, aşağılamış. Çok biliyorsanız ya da elinizde teknik veriler varsa herkese sunun.
Tek bildiğiniz şey insanlara saldırıp hakaret edip alay etmek mi?
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Bir bakın yaptığınız şeye.
Yazık.
herkesin elinde teknik veriler var

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütün bunları yaparken bursaspora destek olabilirsiniz
4475.png

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Bu tarz konu açmak yasak diye biliyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@BaşaramadıkAbi,
Bunun için böyle bir konu açıp insanları kaosla galeyana getirmenin mânâsı nedir?
Neredeyse 2 yıl önceki bir konuyu hortlatıp adama sallayıp küfür eden biri neden savunulur?
Kronik, kelimesinin tanımını bilmeden her gördüğünüze kronik diye sallayacaksanız işimiz zor.
@Tolga Samet'in dediklerinde herhangi bir yanlışlık yok, aklınız sıra çok kişi ile öne çıkıyorsunuz.
Fabrikanın verdiği TBW değerlerine göre %'lik sağlık düşüşü normaldir, BX500'de biraz daha hızlı.
TBW değeri düşük, bir tık daha hızlı ömrü -sayısal olarak- tükeniyor diyoruz, olay tamamen şans işi.
"Aaa %'em düştü SSD çöp kronigh o.O2" diye bir şey yok, kronik sorunlu olan herhangi bir SSD yok.
Giriş seviyedeki çoğu ürün zaten PCB'sine kadar birbirine aşırı benzer durumda, ucuz yollu ürünler.
Zaten bunu belirtmiş, sıcak çalıştığını da eklemiş, sağlık algoritmasına takılmayın demiş, sorun nerededir?
BURHAN abinizin insanların üstüne kendini salıp küfretmesi hoşunuza mı gidiyor, neden böyle konu açtınız?
O zaman BX500 ü tercih etmekte sıkıntı yok dimi?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
1.5 yıldır kullanıyorum ve hiç hatam yok sorunsuz çalışıyor sürüyle arkadaşımada önerdim hepsinde sorun yok bu teklonoji şans işi kullanmadan bir kaç kişi sorunlu diyince genel sorunlu olmuyor anlayın artık. Forumlarda uzun sürelerdir JD kullanan hiç sorunla karşılaşmayanlar da var.

rtx 3090

80+ Silver
Beyler @keremcnsz24 dedikten sonra bir araştırdım ve ssd'nin kronik sorunun olmadığını gördüm tek bulduğum sorun baktıklarımda yazma değerlerinin düşük olmasıydı birinde de 2 side düşüktü başka da bakamadım ayrıca 3 yıllık sınırlı garanti sunuyor crucial ve arkasında da micron bir de az ısınıyordu yanlış bilgilendirme yaptığım için özür dilerim

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
peki.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet 1 ay oldu ama değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Garanti sürecinde olursa ayıplı mal şeklinde tüketici hakem heyetine başvururum.

Önceki SSD' m Hi Level markaydı ve öyle böyle ısınmıyordu.

Nereden baksan 80 derece oluyordu, kronik sorun tanısı koymak için kullanıcıların sistemine bakmak gerekiyor bence.

Fan sistemi kötü bir laptopta kullanırsanız ısınıp yavaşlaması normal ama 7 fanlı bir kasada kullanırsanız bu kronik sorun dediğiniz olay yaşanmaz.

Ben ssd yi değiştirmeyip sorun olursa forumu bilgilendireceğim.
Hala sorunsuz mu SSD'niz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,848
Üyeler
162,568
Son üye
holyuta
Top Bottom