Neler Yeni

BX500'ü savunan arkadaş

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Alıntıyı görüntüle
PUHAHAHHAHAHAHAHAHAH?
Hesabımı nasıl permalatabilirim o forumda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurallara uymamak BX500 öneren arkadaşı uyarmak ise ben hesabımı permalatayım.
Yazım kurallarına uymamaşsın ve ceza almışsın? Ben bunda bir sorun görmüyorum.

Perma attırmana gerek yok. Hesaptan çık ve bir daha kullanma.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
  • Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Yazım kurallarına uymamaşsın ve ceza almışsın? Ben bunda bir sorun görmüyorum.
Bak
1613720113326.png
senin de yazım hatan var. @Mehmet Yılmaz atıyor mu 1 saatlik? Hayır çünkü anlaşılabilirlik düşmüyor. Benim orada anlaşılabilirliği bozan hatamı söyler misin?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Uyarı veren moderatör ne yaparak kurallara uymadığını belirtmiş. Kocaman yazmış şuan --> şu an diye. Onu da mı anlamıyorsun?
Vay be okunabilirlik yok olmuş vay keşke direk şu an kelimesinden perma atsalardı.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Bak Alıntıyı görüntüle senin de yazım hatan var. @Mehmet Yılmaz atıyor mu 1 saatlik? Hayır çünkü anlaşılabilirlik düşmüyor. Benim orada anlaşılabilirliği bozan hatamı söyler misin?
Böyle bir sebepten ötürü Technopat'ta ceza verilmez. Harf karışıklıklarına ceza verilmiyor. Türkçe klavye kullanımı da zorunlu değil. Birisi İngilizce klavye kullandığı için cümleyi "Iyi gunler arkadaslar" şeklinde yazarsa ceza yemez. Türkçe dersi dinlemediğinizden midir bilmiyorum ama şu forumun Türkçe kurallarına olan bağlılığını gereksiz abartıyorsunuz.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
geldik konuna birader

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Ama inatla sorunlu bir ssd aldırıyor. Belkide konu sahibi gördü adamda 5k mesajı pardon adan dedim :) belkide konu sahibi çoktan aldı bx500 ü
Bende Bx500 var

480 GB olan modelini kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Bildiğim kadarıyla yeni üretilenlerde sorun çözülmüş, ısınma sorunu var diyorlardı. Uzun süre Cyberpunk oynayıp baktım hiç ısınma ile karşılaşmadım.

Isınma ile donma rastlamadım ben.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Oranın kuralları ayrı buranın kuralları ayrı?

Bunun konu ile ne ilgisi var?

Ayrıca ben burada yazım hatası yapıyorum, cezası olmadığı için. :D
Soruma cevap verebilir misin? HAYIR. Alın başınıza çalın yere göğe sığdıramadığınız forumunuzu.
Böyle bir sebepten ötürü Technopat'ta ceza verilmez. Harf karışıklıklarına ceza verilmiyor. Türkçe klavye kullanımı da zorunlu değil. Birisi İngilizce klavye kullandığı için cümleyi "Iyi gunler arkadaslar" şeklinde yazarsa ceza yemez. Türkçe dersi dinlemediğinizden midir bilmiyorum ama şu forumun Türkçe kurallarına olan bağlılığını gereksiz abartıyorsunuz.
Sence bu zerre umurumda mı? Hesap silme var ise uygulayacağım. Şuan ve şu an arasında boşluk farkı var. Yazım hatası mı? Evet ama burada yazarken altında kırmızı çizgi çıkmıyor gözüme çarpmadı direk yayınladım.
Bende Bx500 var

480 GB olan modelini kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Bildiğim kadarıyla yeni üretilenlerde sorun çözülmüş, ısınma sorunu var diyorlardı. Uzun süre Cyberpunk oynayıp baktım hiç ısınma ile karşılaşmadım.

Isınma ile donma rastlamadım ben.
Siz alalı daha 1 ay olmadı mı?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
@Tolga Samet hocam sizi severiz sayarız. BX500'de firmware güncellemesi ile bazen sorunlar çözülebiliyor. Ancak firmware ile hatta SSD'nin içini açıp kullanan arkadaşlar bile hala sorun yaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,221
Üyeler
161,971
Son üye
GANFET
Top Bottom