T.P.G.
80+ Titanium
@Tolga Samet'e söyle bunu bir de.Bu arada çok eminim #Burhan# in 10k mesajı olsaydı Tolga Samet kişisi haklısın abi diyecekti.
@Tolga Samet'e söyle bunu bir de.Bu arada çok eminim #Burhan# in 10k mesajı olsaydı Tolga Samet kişisi haklısın abi diyecekti.
Tamam desteği boşverin en azından arkadaşa bx500 ün sorunlu olduğunu kanıtlayalım.Hala Burhan'a destek diyor ya Nedir, senin yan hesabın mı? O konuda bir mesaj silindi, silinmeden önce görmüştüm. Burhan dediğin arkadaş Tolga Samet'e ağır hakaret etmişti. Bunu mu savunacaksın sen şimdi?
Saygısızlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum genel olarak yazım kurallarından yemem yüksekSiz TP'yi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama saygı sınırını aşmadığınız sürece ceza almazsınız.
Ayrıca 8000 TL monitör konusunu onaylamamak gibi bir şey olmaz. Aynı konuyu ikinci kez açtıysan silmişlerdir.
Mission completed.Kızgın atabilirsin. #Burhan# kişisine destek olabilirsin.
Hayır, aynı konuyu iki kez açmadım, sadece aynı ay içerisinde 2 adet sistem toplama konusu açtım. Biri sistem yükseltmek için 20 gün önce birde 4 gün önce 8000TL sistem önerisi için.Ayrıca 8000 TL monitör konusunu onaylamamak gibi bir şey olmaz. Aynı konuyu ikinci kez açtıysan silmişlerdir.
Eskiden buradan bilgi alıyordum adamlar bir şey bilmeden öneriyorlar hepsiburadaya girip : (Tolga Samet kişisiJames Donkey JD240 240GB alınır mı?
Hepsiburada KDV indirimi var şu modeli almanı öneririm. https://www.hepsiburada.com/crucial-bx500-240gb-540mb-500mb-s-sata-3-2-5-ssd-ct240bx500ss1-p-HBV00000IF41Ywww.technopat.net
#Burhan# isimli kişi BX500 sorunlu diyor
Ama yaklaşık 5k mesajı olan Tolga Samet inatla BX500 ü savunuyor. Bazıları gerçekten mesajı fazla diye kendini haklı sanıyor.
Linç. Veya #Burhan# a destek
Bu adamın Abdullah Hacıgül'den farkı ne? O adamı linçliyorken neden onu linçlemiyorsunuz? İkisininde suçu aynı sonuçta, sorunlu sayılabilecek bir SSD'yi önermiş ikiside.Abdullah Abinin topladığı sistemdeki ssd
https://donanimarsivi.com/5400-tl-butce-ile-sistem-toplama-rehberi/ arkadaşlar ssd adata su 630 ?forum.donanimarsivi.com
Kurallara uymayıp ceza yemişsin, ne demek istiyorsun?
? Onu yazmış ve uyarı almış büyük ihtimal cevap yazamayacak ve reaksiyon veremeyecek
Tolga Samet'i linçleyip aynı hatayı yapan Abdullah abiyi görünce.Bu adamın Abdullah Hacıgül'den farkı ne? O adamı linçliyorken neden onu linçlemiyorsunuz? İkisininde suçu aynı sonuçta, sorunlu sayılabilecek bir SSD'yi önermiş ikiside.
Kurallara uymamak BX500 öneren arkadaşı uyarmak ise ben hesabımı permalatayım.Kurallara uymayıp ceza yemişsin, ne demek istiyorsun?