Aç istiyorsan arkanda dururuz.TP'de konu açsam sıkıntı olur mu bu konu ile ilgili?
Aç istiyorsan arkanda dururuz.TP'de konu açsam sıkıntı olur mu bu konu ile ilgili?
Ver mehteri.Aç istiyorsan arkanda dururuz.
Alıp memnun olan kişiler de var. Kronik sorunlu demek tüm modellerinde sorun olacağı anlamına geliyor. Geçen sene SSD'nin sorunlu olduğu bilinmiyordu belki? Donanım Arşivi eski sistemlerinde SU630 kullandı diye linçlediniz mi onu?
3 saniyede kitlerler hatta onaylamazlar bile.Aç istiyorsan arkanda dururuz.
Diri dirir diriririrVer mehteri.
James Donkey babamın olsa böyle savunmam.Tolga Samet kişisiJames Donkey JD240 240GB alınır mı?
Hepsiburada KDV indirimi var şu modeli almanı öneririm. https://www.hepsiburada.com/crucial-bx500-240gb-540mb-500mb-s-sata-3-2-5-ssd-ct240bx500ss1-p-HBV00000IF41Ywww.technopat.net
#Burhan# isimli kişi BX500 sorunlu diyor
Ama yaklaşık 5k mesajı olan Tolga Samet inatla BX500 ü savunuyor. Bazıları gerçekten mesajı fazla diye kendini haklı sanıyor.
Niye kilitlesinler?3 saniyede kitlerler hatta onaylamazlar bile.
Hadi bende salladım bir şey;
James Donkey JD240 240GB alınır mı?
Selam arkadaşlar. Ben SSD alacağım da sizce James Donkey JD240 240GB 3D NAND 2. 5" 560MB-500MB/sn SSD alınır mı? Şu an ki fiyatı 219 TL ama bu indirimli fiyatı 2 ay geçerli sizce alınır mı? 120GB da alabilirim. Sadece Windows kurayacağım içine. Hocam Samsung 240GB 860 EVO bak o daha iyi.www.technopat.net
Linç. Veya #Burhan# a destekne yapabiliriz kırmızı şortli
Usta 8000TL monitör dahil sistem önerisi istedim onaylamadılar bile bu forumdan her şeyi beklerim.Niye kilitlesinler?
Technopat e hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum girersem direk ban yerim herhaldeLinç. Veya #Burhan# a destek
Usta 8000TL monitör dahil sistem önerisi istedim onaylamadılar bile bu forumdan her şeyi beklerim.
Siz TP'yi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama saygı sınırını aşmadığınız sürece ceza almazsınız.Technopat e hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum girersem direk ban yerim herhalde