zaten onu yapıcamSteam bakiye yüklemektense bynogame üzerinden item alıp satmak daha fazla steam bakiyesi getiriyor
İtemin geçmişte ne sıklıkla satıldığını ve ne kadara satıldığına dikkat ederek al. Bu zamana kadar steame bakiye ful bu şekilde yükledim %25-40 a kadar daha fazla bakiye elde edebilirsin. Çok acil bakiye ihtiyacın varsa steam yüklemerinde Papara üzerinden %10 geri iade alabilirsinzaten onu yapıcam
hocam steam bakiyesini nasıl paparaya aktarabilirimİtemin geçmişte ne sıklıkla satıldığını ve ne kadara satıldığına dikkat ederek al. Bu zamana kadar steame bakiye ful bu şekilde yükledim %25-40 a kadar daha fazla bakiye elde edebilirsin. Çok acil bakiye ihtiyacın varsa steam yüklemerinde Papara üzerinden %10 geri iade alabilirsin
Öyle bir şey yapamazsın steam bakiyesini çekemiyorsun. Papara bakiye yükleme için %10 geri iade veriyor. Bakiyeni çekmek istersen Skin alıp Bynogame gibi sitelerde satıp kartına çekebilirsin.hocam steam bakiyesini nasıl paparaya aktarabilirim
aktarılmaz onu diyecektim eğer steamde satıp para kazanayım derdindeysen o bakiye sadece steamde kalıyorhocam steam bakiyesini nasıl paparaya aktarabilirim
hemen satılır mı bynogame de 1 2 güne falanÖyle bir şey yapamazsın steam bakiyesini çekemiyorsun. Papara bakiye yükleme için %10 geri iade veriyor. Bakiyeni çekmek istersen Skin alıp Bynogame gibi sitelerde satıp kartına çekebilirsin.
Satmak istediğin ürüne koyduğun fiyatına göre, yaptığın indirime göre değişir. 2 günde de satarsın 2 ayda da satamayabilirsin.hemen satılır mı bynogame de 1 2 güne falan