RagnarLodbrok
80+ Bronze
Arkadaşlar cs2 envanterimi satmak istiyorum bynogame'den satış yapsam % olarak ne kadar komisyon alıyor site
%10 falan diye biliyorum. Neler var envanterinde uyguna verirsen ben alayımArkadaşlar cs2 envanterimi satmak istiyorum bynogame'den satış yapsam % olarak ne kadar komisyon alıyor site
%10 falan diye biliyorum. Neler var envanterinde uyguna verirsen ben alayım
Bıçağa kaç diyorsun hocam en sonAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bunlar var envanterde hepsi factory-new sen kaç dersen ona göre değerlendireyim
Takas düşünür müsün ekipman veya bilgisayar parçası ileAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bunlar var envanterde hepsi factory-new sen kaç dersen ona göre değerlendireyim
Sorun değil fiyatı önemli bana cidden uygun bir fiyata verirsen alabilirim.Hocam bıç factory-new değil bu arada hepsi yazmışım yukarıda da, bıçak field-tested sadece onu belirmeyi unutmuşum kusura bakma.
Hocam valla kafamda 4.5k gibi bir fiyat var ama bynogameden daha uyguna alabilirsin o yüzden sana kalmış bir şey 4.5k altına inersem de kendi zararıma satış yapmış olurum o yüzden inemem.Sorun değil fiyatı önemli bana cidden uygun bir fiyata verirsen alabilirim.
Anladım hayırlı satışlar dilerim hocamHocam valla kafamda 4.5k gibi bir fiyat var ama bynogameden daha uyguna alabilirsin o yüzden sana kalmış bir şey 4.5k altına inersem de kendi zararıma satış yapmış olurum o yüzden inemem.
Teşekkür ederim hocam hem cevap hem ilginiz için, iyi günler.Anladım hayırlı satışlar dilerim hocam