Maalesef olmuyor, Console. yazdığımda direkt tanımlar rengi bile dönerdi böyle beyaz kalıyor.x=Convert bla bla değilde
x = Convert ... dene.
Yeni bir proje ? Yeni bir sayfa açıp bu kodları yapıştırdıktan sonra çalıştırdığında console geliyor mu ?Maalesef olmuyor, Console. yazdığımda direkt tanımlar rengi bile dönerdi böyle beyaz kalıyor.
Yeni bir proje oluşturduğumda problem yok lakin her hata olduğunda yeni proje açamam ya.
Kod sadece bu kadar, Yeni bir konsol projesi oluşturduğum da bu kodları yapıştırırsam çalışıyor problem yok.Yeni bir proje ? Yeni bir sayfa açıp bu kodları yapıştırdıktan sonra çalıştırdığında console geliyor mu ?
Kod, sadece bu kadar mı ? Öncesi var mı ?
C#'tan neredeyse hiç anlamıyorum. Üzgünüm yardım edemiyorum pek fazla. ChatGPT'ye sorabilirsin. Bu Kodda bir "hata" var mı diye.Kod sadece bu kadar, Yeni bir konsol projesi oluşturduğum da bu kodları yapıştırırsam çalışıyor problem yok.
Lakin mevcut projem de bir problem var, yanlış scope a yazdığımı da düşünmüyorum.
İlgilendiğin için teşekkür ederim.C#'tan neredeyse hiç anlamıyorum. Üzgünüm yardım edemiyorum pek fazla. ChatGPT'ye sorabilirsin. Bu Kodda bir "hata" var mı diye.
Merak ettiğim den soruyorumMesleki ve teknik 10.sınıf mı yoksa kendinizmi öğreniyorsunuz