C diskini silmezsiniz hocamArkadaşlar Merhaba yeni bir ssd aldım. Windowsu ssdnin içine formatladım fakat önceki windows sürümüm hala c diskinde duruyor ve boşu boşuna yer kaplıyor. Tümünü seç yapıp silemiyorum hata veriyor. Bunun bi çözüm yolu var mı?
windows.old adında bir dosya var mı C diskindeArkadaşlar Merhaba yeni bir ssd aldım. Windowsu ssdnin içine formatladım fakat önceki windows sürümüm hala c diskinde duruyor ve boşu boşuna yer kaplıyor. Tümünü seç yapıp silemiyorum hata veriyor. Bunun bi çözüm yolu var mı?
yok hocam windows klösüru var normalde benim windows A diskinde kurulu windows 7 kurulu sistemi yeniden başlatırken windows 7 mi yoksa 8.1 mi başlatılsın diye soruyor ben 8.1 i komple silmek istiyorumwindows.old adında bir dosya var mı C diskinde
disk yönetimine girdim c diskine sağ tıklıyorum biçimlendir yazıyor ama tıklıyamıyorumwindows arama kısmına "Disk yönetimi" yazın ardından 8.1 kurulu olan diski bulun sağ tıklayıp "Biçimlendir"e tıklayın biçimlendirme yapabilirseniz içerisinde ki bütün verileri yok eder. Bu sekme Windows 10 da var ama sizin kullandığınız windows da varmı bilemiyorum.