C diskinden D diskine oyun taşırsam sorun olur mu?

2Pac

80+
Reaksiyon skoru
211

Arkadaşlar merhaba Valorant indiriyorum ama hangi diske kurulacağını ayarlamayı unuttum otomatik C diskine kurmaya başlamış ve suan yaklaşık 2GB falan indi iptal de etmek istemiyorum. Indirme işlemi tamamlandıktan sonra Riot Games klasörünü olduğu gibi tutup D diskine taşırsam yol sorunu falan olur mu yoksa iptal edip baştan mı indirmem lazım? (Konuyu yanlış başlığa açtıysam affola)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba Valorant indiriyorum ama hangi diske kurulacağını ayarlamayı unuttum otomatik C diskine kurmaya başlamış ve suan yaklaşık 2GB falan indi iptal de etmek istemiyorum. Indirme işlemi tamamlandıktan sonra Riot Games klasörünü olduğu gibi tutup D diskine taşırsam yol sorunu falan olur mu yoksa iptal edip baştan mı indirmem lazım? (Konuyu yanlış başlığa açtıysam affola) neden beyaz yazdın ki ?

Arkadaşlar merhaba Valorant indiriyorum ama hangi diske kurulacağını ayarlamayı unuttum otomatik C diskine kurmaya başlamış ve suan yaklaşık 2GB falan indi iptal de etmek istemiyorum. Indirme işlemi tamamlandıktan sonra Riot Games klasörünü olduğu gibi tutup D diskine taşırsam yol sorunu falan olur mu yoksa iptal edip baştan mı indirmem lazım? (Konuyu yanlış başlığa açtıysam affola) neden beyaz yazdın ki ?
Ne alaka hocam gri mi yazmalıyım illaki 😀

Evet sorun olur oyunlar C diskine entegre ediliyor.

Bu programı kullanarak aktarabilirsiniz. Bu arada eğer C NVME ssd ve D: hdd ise bence SSD'de dursun çünkü rekabetçi oyunlar HDD için uygun değildir.

Evet sorun olur oyunlar C diskine entegre ediliyor.

Bu programı kullanarak aktarabilirsiniz. Bu arada eğer C NVME ssd ve D HDD ise bence SSD'de dursun çünkü rekabetçi oyunlar HDD için uygun değildir.
Hocam ikiside HDD direk copy-paste yapsam sorun olur mu?

Evet olur. Üşenmeyin indirin bu programdan yapın. :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: 2Pac
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye