yasincihann3735
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
D diskini sildim 67 gb ayrılmamış diyor bunu nasıl c diskine koyabilirim?Sağ tıkdan genişlete tıklayamıyorum.
Diski genişlet bölümü çıkmıyor işte. Bu sadece yerel disk c için çıkmıyor. Yani sistem bölümü olarak mı yapıyor anlamadım ama olmuyor.1-D diski önemli ise yedekle değilse direk diğer adıma geç.
2-Alttaki bölümden D diskinin üzerine sağ tık yap ve bölümü sile tıkla.( burada içindeki bilgilerde silinir.)
3-C diskinin üzerine gel sağ tık yap birimi genişlet de ve önüne gelen her şeye tamam de(Tamam yoksa da onay ver).
Tek diskin oldu geçmiş olsun![]()
kanka yazıyı okumadın galiba sağ tıkdan çıkmıyor öyle bir şey1-D diski önemli ise yedekle değilse direk diğer adıma geç.
2-Alttaki bölümden D diskinin üzerine sağ tık yap ve bölümü sile tıkla.( burada içindeki bilgilerde silinir.)
3-C diskinin üzerine gel sağ tık yap birimi genişlet de ve önüne gelen her şeye tamam de(Tamam yoksa da onay ver).
Tek diskin oldu geçmiş olsun![]()
Disk 0 yazan kısım var ya he işte oradaki C ye tıkla birimi genişlet deD diskini sildim 67 gb ayrılmamış diyor bunu nasıl c diskine koyabilirim?Sağ tıkdan genişlete tıklayamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ya sen körsün ya biz körüz. Yok öyle bir yer. Yerel disk c sistem diski olarak kabul ettiği için çıkmıyor.Disk 0 yazan kısım var ya he işte oradaki C ye tıkla birimi genişlet de
Buradaki yerde olan C ye tıklaYa sen körsün ya biz körüz. Yok öyle bir yer. Yerel disk c sistem diski olarak kabul ettiği için çıkmıyor.
Aynı diyoruz.Buradaki yerde olan C ye tıkla
Hocam ben bı 5 dk araştıriyim geri dönüş yaparım.Aynı diyoruz.
buyrun hocamHocam ben bı 5 dk araştıriyim geri dönüş yaparım.
Hocam bir yöntem buldum ama bir sorun çıkarmaz umarım yani şimdiden uyariyim. Şu 498 mb lik yeri silin hocam iki disk yani ayrılmamış alan ile C diski yan yana gelsin sonrasinda genişlet yapabilirsiniz. Ama tehlikeli mi bilmiyorumD diskini sildim 67 gb ayrılmamış diyor bunu nasıl c diskine koyabilirim?Sağ tıkdan genişlete tıklayamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Yaptınız mı hocam?Hocam bir yöntem buldum ama bir sorun çıkarmaz umarım yani şimdiden uyariyim. Şu 498 mb lik yeri silin hocam iki disk yani ayrılmamış alan ile C diski yan yana gelsin sonrasinda genişlet yapabilirsiniz. Ama tehlikeli mi bilmiyorum
orası silinmez hocam kurtarma bölümüdür istesende istemesende silemezsinHocam bir yöntem buldum ama bir sorun çıkarmaz umarım yani şimdiden uyariyim. Şu 498 mb lik yeri silin hocam iki disk yani ayrılmamış alan ile C diski yan yana gelsin sonrasinda genişlet yapabilirsiniz. Ama tehlikeli mi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptınız mı hocam?