C ve D yi Birleştirme

Reaksiyon skoru
25
D diskini sildim 67 gb ayrılmamış diyor bunu nasıl c diskine koyabilirim?Sağ tıkdan genişlete tıklayamıyorum.
1644996628100.png

Bunu bende yapamıyorum. Yani o bölümden yapılmasını bilmiyorum.

Eğer başka bir yerden yapılıyorsa başka çözümü yok gibi duruyor.

FORMAT

1-D diski önemli ise yedekle değilse direk diğer adıma geç.
2-Alttaki bölümden D diskinin üzerine sağ tık yap ve bölümü sile tıkla.( burada içindeki bilgilerde silinir.)
3-C diskinin üzerine gel sağ tık yap birimi genişlet de ve önüne gelen her şeye tamam de(Tamam yoksa da onay ver).
Tek diskin oldu geçmiş olsun :D

2-Alttaki bölümden D diskinin üzerine sağ tık yap ve bölümü sile tıkla.( burada içindeki bilgilerde silinir.)
3-C diskinin üzerine gel sağ tık yap birimi genişlet de ve önüne gelen her şeye tamam de(Tamam yoksa da onay ver).
Diski genişlet bölümü çıkmıyor işte. Bu sadece yerel disk c için çıkmıyor. Yani sistem bölümü olarak mı yapıyor anlamadım ama olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu bende takipteyim. Bu benimde bir sorumum.

kanka yazıyı okumadın galiba sağ tıkdan çıkmıyor öyle bir şey

Disk 0 yazan kısım var ya he işte oradaki C ye tıkla birimi genişlet de
Ya sen körsün ya biz körüz. Yok öyle bir yer. Yerel disk c sistem diski olarak kabul ettiği için çıkmıyor.

Ekler

• 1644996628100~2.png
    1644996628100~2.png
    7.7 KB · Hit: 33
D diskini sildim 67 gb ayrılmamış diyor bunu nasıl c diskine koyabilirim?Sağ tıkdan genişlete tıklayamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bir yöntem buldum ama bir sorun çıkarmaz umarım yani şimdiden uyariyim. Şu 498 mb lik yeri silin hocam iki disk yani ayrılmamış alan ile C diski yan yana gelsin sonrasinda genişlet yapabilirsiniz. Ama tehlikeli mi bilmiyorum

Hocam bir yöntem buldum ama bir sorun çıkarmaz umarım yani şimdiden uyariyim. Şu 498 mb lik yeri silin hocam iki disk yani ayrılmamış alan ile C diski yan yana gelsin sonrasinda genişlet yapabilirsiniz. Ama tehlikeli mi bilmiyorum
Yaptınız mı hocam?

Yaptınız mı hocam?
orası silinmez hocam kurtarma bölümüdür istesende istemesende silemezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,513
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753