Yusuf_Yuşâ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Ben olsam Flat olan 24G2U alırdim ne yani o kadar para vereceksin 40TL mi battı? O zaman kaçırma dostum aaa 40TL daha ucuz.
Evet malesef ki anlamıyorum. Size söylemeye çalıştığım şeyi istiyosa 999999R kavis olsun (r değeri büyüdükçe kavis azalır bunu biliyorsundur zaten) 40tl daha ucuz iken neden almayayım? Bunu tekrar açıklar mısınız?Dediğimi anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
vet battı para kolay kazanılmıyor malesef ki.Ben olsam Flat olan 24G2U alırdim ne yani o kadar para vereceksin 40TL mi battı? O zaman kaçırma dostum aaa 40TL daha ucuz.
Peki dostlar dilediğiniz gibi olsun. Yine bir dşünürüm tekrar.Dostum tabii ki 24G2U VA ile IPS arasındaki tepkime süresi fark eskisi kadar fazla değil. IPS diğer paneller bu konuda yetişti. 24 inçte Curved gereksiz diye düşünüyorum. Curved olduğu için IPS panel monitörle aynı fiyatta. Bu fiyata IPS alabilecekken VA alma.
kısaca özet benim için renk önemli güzel görmek istiyorum dersen g2-------------------------------------------------------------------------------------------------
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
Fiyatları yakın. Biri Flat IPS, biri Curved VA. Sizce hangisini seçmeliyim?
Ben size 144 Hz IPS bir monitör almanızı öneririm. Gözünüz de keyfiniz de yerinde olsun. Ben de sizin gibi bu düşünce de kalmıştım. Technopat olsun Reddit olsun çeşitli Türk ve Yabancı forumlarda gezdim genel olarak bu bilgilere ulaştım. Bütün bu özellikleri düşünüp 144 Hz IPS almayı tercih ettim. Araştırmalarım sonucu ASUS VP249QGR monitörünü buldum, en F/P ve işini karşılayan bir monitör. Satın aldım neredeyse 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. G-Sync'de destekliyor. DP kablosu ile G-Sync 144 Hz güzel bir deneyim alıyorum. ELMB özelliği ile neredeyse Motion Blur kayboluyor. 1 ms kalitesini hissediyorsunuz. Bu fiyata çıkmışken TN ya da VA almanızı önermem.Peki dostlar dilediğiniz gibi olsun. Yine bir dşünürüm tekrar.
Verdiğin bilgiler için teşekkürler adaşımBen size 144 Hz IPS bir monitör almanızı öneririm. Gözünüz de keyfiniz de yerinde olsun. Ben de sizin gibi bu düşünce de kalmıştım. Technopat olsun Reddit olsun çeşitli Türk ve Yabancı forumlarda gezdim genel olarak bu bilgilere ulaştım. Bütün bu özellikleri düşünüp 144 Hz IPS almayı tercih ettim. Araştırmalarım sonucu ASUS VP249QGR monitörünü buldum, en F/P ve işini karşılayan bir monitör. Satın aldım neredeyse 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. G-Sync'de destekliyor. DP kablosu ile G-Sync 144 Hz güzel bir deneyim alıyorum. ELMB özelliği ile neredeyse Motion Blur kayboluyor. 1 ms kalitesini hissediyorsunuz. Bu fiyata çıkmışken TN ya da VA almanızı önermem.
Bence C24G1-------------------------------------------------------------------------------------------------
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
Fiyatları yakın. Biri Flat IPS, biri Curved VA. Sizce hangisini seçmeliyim?